Παιδιά που διστάζουν να πιουν γάλα; Φτιάξτε και πιείτε μιλκσέικ φράουλας σε 10 λεπτά

Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά όλοι στο νοικοκυριό θα λατρέψουν αυτό το δροσιστικό και νόστιμο milkshake φράουλας, πολύ εύκολη συνταγή.

pablo - 2021-10-01T151855.347

Τα παιδιά είναι πεισματάρα να τρώνε ξένα φαγητά όπως γκοφρέτες, Maggi κ.λπ. το βράδυ ή ακόμα και το πρωινό πρωινό. Αυτή την περίοδο, αν δίνεται στα παιδιά κάτι που είναι νόστιμο και είναι ωφέλιμο και για την υγεία, τότε και το στομάχι θα είναι γεμάτο και θα είναι ωφέλιμο. Τα παιδιά λατρεύουν τις φράουλες. Μπορείτε να φτιάξετε μιλκσέικ φράουλας για τα παιδιά σας. Εδώ είναι η απλή συνταγή του.

Περιεχόμενο-

1 φλιτζάνι φράουλες
1 φλιτζάνι κρύο γάλα
5 μεγάλες κουταλιές ζάχαρη

Πως να φτιάξεις?

Πρώτα πάρτε ένα βάζο μύλος του μίξερ και βάλτε μέσα φρέσκες φράουλες. Μαζί με αυτό, βάλτε και πέντε κουταλιές ζάχαρη. Στη συνέχεια ανακατέψτε το, έτσι θα προετοιμάσετε τον πολτό.

Στη συνέχεια, ρίξτε τον έτοιμο πολτό φράουλας σε ένα ποτήρι. Ρίχνουμε κρύο γάλα από πάνω σε ένα ποτήρι και ανακατεύουμε καλά όλα αυτά με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε εδώ – αμέσως μετά την προσθήκη του γάλακτος, είναι σημαντικό να ανακατέψετε καλά τις φράουλες και το γάλα.

Το milkshake φράουλα σας είναι έτοιμο. Τώρα μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές ψιλοκομμένες φράουλες για να γαρνίρετε αυτό το milkshake και να προσθέσετε παγάκια αν θέλετε να πιείτε το σέικ κρύο.

Αν θέλετε να δώσετε μια ανατροπή σε αυτό το milkshake, μπορείτε να προσθέσετε μια μεγάλη κουταλιά παγωτό φράουλα ή παγωτό βανίλια σε αυτό. Κάνοντας αυτό, μπορείτε εύκολα να πάρετε τη γεύση των milkshakes όπως έξω από το σπίτι. Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το σέικ σε κάθε περίσταση, όπως καλεσμένους στο σπίτι, παιδικούς φίλους που έρχονται σπίτι, πάρτι γενεθλίων. Ακόμα και με ζεστό καιρό, αν φτιάξετε αυτό το milkshake και το πιείτε, θα νιώσετε ανανεωμένοι.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top