40χρονος κατήγγειλε επίθεση από λιμενικούς στη Μύκονο – «Πιστεύω ότι κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου»


Advertisements

40χρονος κατήγγειλε επίθεση από λιμενικούς στη Μύκονο - «Πιστεύω ότι κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου»

Advertisements

Σοκάρει η καταγγελία του 40χρονου σύμφωνα με την οποία, δέχτηκε επίθεση από λιμενικούς στο λιμάνι της Μυκόνου.

Advertisements

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πριν από ένα μήνα καθώς βρισκόταν στο λιμάνι της Μυκόνου έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από άνδρες του Λιμενικού.

Advertisements

«Ήμουν διακοπές στο νησί. 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινάμε να μπούμε στο λιμάνι. Στην αρχή του λιμανιού σταματήσαμε, ρωτήσαμε με ευγένεια τον λιμενικό. Η απάντηση ήταν στον ενικό, με φωνές. “Φύγετε, να γυρίσετε πίσω στη Μύκονο, τι δουλειά έχετε εσείς εδώ”», περιέγραψε στο MEGA.

Advertisements

Στη συνέχεια εκείνος και η παρέα του περίμεναν στη σειρά, ωστόσο ο 40χρονος λόγω της ζέστης θέλησε να πάρει λίγο αέρα και έκατσε σε μία γωνιά με τη βαλίτσα του, χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Τότε επανεμφανίστηκε ο λιμενικός και άρχισε να του φωνάζει να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κάλεσε και έναν άλλο συνάδελφό του, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος.

Advertisements

«Μου λέει με σιγουριά ότι έχω ναρκωτικά στη βαλίτσα. Εκεί δεν άντεξα και του είπα ότι μπορεί να ανοίξει τη βαλίτσα να ψάξει τα πράγματα. Άρχισε να φωνάζει ότι είναι αξιωματικός και έχει γαλόνια. Πιστεύω ότι κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου και ήθελαν να κάνουν κατάχρηση εξουσίας», είπε ο 40χρονος, συμπληρώνοντας πως ο λιμενικός τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Advertisements
Advertisements

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA η δικηγόρος του 40χρονους, έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τους λιμενικούς που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Advertisements

To άρθρο 40χρονος κατήγγειλε επίθεση από λιμενικούς στη Μύκονο – «Πιστεύω ότι κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top