Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – «Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω»

[ad_1]

Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας  - «Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω»

Στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου, ψήφισε νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δίνει μάχη στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών με τον Στέλιο Αγγελούδη για την Δημαρχίας της Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα η πόλη αποφασίζει για το μέλλον της. Εάν θα συνεχίσουμε μαζί, με δυναμικά, σταθερά βήματα μπροστά για τη Θεσσαλονίκη του 2030 ή αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη προηγούμενων δεκαετιών, των μηχανισμών, των αναβολών και των ακυρώσεων», υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο κ. Ζέρβας συμπλήρωσε πως «ξεβολέψαμε πολλούς το 2019, που σήμερα συνασπίστηκαν απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά και Θεσσαλονικιό, που απεχθάνεται το παρασκήνιο. Με ξέρετε πολύ καλά. Ξέρετε ποιος είμαι. Ξέρετε τη δουλειά που έχω κάνει. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες».

Σημείωσε, δε, πως «έχω σχέδιο και πρόγραμμα απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται. Μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Ζήτω την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ.Ζέρβας προσήλθε στο εκλογικό κέντρο στις 11 το πρωί συνοδευόμενος από συνεργάτες και μέλη της διοίκησης του.

To άρθρο Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – «Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top