Το PS5 slim “δεν είναι τόσο μικρότερο”, σύμφωνα με νέο teardown βίντεο


Advertisements

Ένα teardown βίντεο του νέου Playstation 5 slim δημοσιεύθηκε online και δείχνει τον δημιουργό περιεχομένου Dave2D να το ανοίγει και να το συγκρίνει με την προηγούμενη κονσόλα. Το πιο εκπληκτικό συμπέρασμα είναι πως ισχυρίζεται ότι το λεπτό μηχάνημα δεν είναι «και πολύ μικρότερο» από το πρωτότυπο.

Advertisements

Σύμφωνα με τον Υοutuber, τα επάνω πάνελ διαθέτουν γυαλιστερό φινίρισμα. Αντίθετα, το τμήμα της μονάδας δίσκου του μηχανήματος έχει ματ φινίρισμα, παρόμοιο, αλλά όχι πανομοιότυπο με αυτό του αρχικού PS5.

Advertisements

Η νέα digital έκδοση του PlayStation 5 ζυγίζει 2,6 κιλά σε σύγκριση με 3,4 κιλά για την αρχική digital έκδοση. Η νέα disk έκδοση του PlayStation 5 ζυγίζει 3,2 κιλά, σε σύγκριση με την αρχική, που ζυγίζει 3,9 κιλά.

Advertisements

Η μονάδα δίσκου αφαιρείται “παραδόξως εύκολα” χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου. Η μονάδα δίσκου συνδέεται στη μητρική πλακέτα μέσω ενός μόνο βύσματος και η υποδοχή SSD εξακολουθεί να απαιτεί ένα κατσαβίδι για πρόσβαση.

Advertisements

Η νέα οριζόντια βάση δέχτηκε επίσης έντονη κριτική στο teardown. Η βάση, η οποία αντιστοιχεί σε δύο πλαστικά κλιπ, περιλαμβάνεται στην κονσόλα, ενώ η κάθετη βάση θα πωλείται χωριστά.

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο μοντέλο PS5 είναι:

Advertisements

PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray – 499,99 $ / 549,99 € / 479,99 £
Digital έκδοση PS5 – 449,99 $ / 449,99 € / 389,99 £

Advertisements

Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση 50 $ στην τιμή για την digital έκδοση στις ΗΠΑ. Και οι δύο εκδόσεις, που έρχονται με αποθηκευτικό χώρο 1 TB, θα είναι επίσης πιο ακριβές από τα μοντέλα κυκλοφορίας στην Ιαπωνία.

Advertisements

Σε αντίθεση με το τρέχον μοντέλο, όσοι αγοράσουν το νέο PS5 Digital Edition θα μπορούν να προσθέσουν αργότερα μια μονάδα δίσκου Blu-ray, καθώς θα πωλείται ξεχωριστά για 79,99 $ / 119,99 € / 99,99 £.

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top