«Το παιδί είναι σε σύγχυση» – Το τελευταίο τηλεφώνημα του πατέρα πριν τη δολοφονία από τον γιο του


Advertisements

«Το παιδί είναι σε σύγχυση» - Το τελευταίο τηλεφώνημα του πατέρα πριν τη δολοφονία από τον γιο του

Advertisements

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του 68χρονου πατέρα στην Άρτα, ο 38χρονος πατροκτόνος βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου. Τι ανέφερε για το έγκλημα που ομολόγησε…

Advertisements

Ο 38χρονος πατροκτόνος βρέθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι συμφώνησαν να προφυλακιστεί μετά την απολογία του για το έγκλημα που σόκαρε την Άρτα αλλά και τη χώρα γενικότερα. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου συνεχίζει να κρατείται. Όλα αυτά την ώρα που αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το έγκλημα. Το τελευταίο τηλεφώνημα του θύματος στη γυναίκα του και τα λόγια που είπε ο καθ’ ομολογία δράστης στους αστυνομικούς.

Advertisements

Όπως μετέδωσε ο Alpha πατέρας και γιος ξεκίνησαν από την Λαμία για την Άρτα και λίγο πριν τη δολοφονία, ο άτυχος 68χρονος τηλεφώνησε στη γυναίκα του. Της είπε ότι επιστρέφουν αλλά της ανέφερε πως ο γιος τους, βρισκόταν σε μεγάλη σύγχυση. Λίγο αργότερα σταμάτησαν σε χωματόδρομο και σημειώθηκε το έγκλημα.

Advertisements

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν άσχημα και πήρε μια πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι. «Πίστευα ότι θα με σκότωνε εκείνος» φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο φερόμενος ως πατροκτόνος είχε σταματήσει τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθούσε, λίγες μέρες πριν το φονικό.

Advertisements

«Έχει ένα παλαιότερο ψυχιατρικό ιστορικό αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί η ανάκριση συνεχίζεται. Έχει τεθεί από εμάς το αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Δεν είναι δολοφονία. Ο άνθρωπος ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του και όταν τον έκανε, αλλά ούτε και τώρα μπορεί να καταλάβει τι έχει κάνει. Έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή αλλά το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει. Η υπόδεση βρίσκεται στον ανακριτή αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο δικηγόρος του 38χρονου.

Advertisements

To άρθρο «Το παιδί είναι σε σύγχυση» – Το τελευταίο τηλεφώνημα του πατέρα πριν τη δολοφονία από τον γιο του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top