Στη φυλακή για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου στην Κρήτη – Τράβαγαν βίντεο την αποτρόπαιη πράξη


Advertisements

Στη φυλακή για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου στην Κρήτη - Τράβαγαν βίντεο την αποτρόπαιη πράξη

Advertisements

Προφυλακίστηκαν δύο άνδρες στην Κρήτη για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος ενός 27χρονου. Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για άλλους δύο εμπλεκόμενους σε αυτή τη φρικιαστική υπόθεση.

Advertisements

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν στην Κρήτη δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό ενός άλλου άνδρα, 27 ετών στο Ηράκλειο.

Advertisements

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 30χρονος και ένας 21χρονος οδηγήθηκαν τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες.

Advertisements

Ανακριτής και εισαγγελέας, όμως, φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους με αποτέλεσμα να κρίνουν την άμεση προφυλάκισή τους.

Advertisements

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται εντάλματα σύλληψης για άλλους δύο υπηκόους Πακιστάν – έναν 26χρονο και έναν 29χρονο – που φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό.

Advertisements

Κρήτη: Η καταγγελία περί βιασμού και βιντεοσκόπησης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος με καταγωγή από τη Σομαλία κατήγγειλε πως στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών, ηλικίας 30 και 21 χρόνων, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Advertisements

Εκεί στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα Πακιστανοί ηλικίας 26 και 29 χρόνων. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, και οι τέσσερις – παρά τη θέλησή του – προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, ενώ τον βίασαν και οι τέσσερις.

Advertisements

Μάλιστα, η πράξη αυτή φαίνεται να βιντεοσκοπήθηκε από τους δράστες.

Advertisements

Ο ίδιος, μην μπορώντας να αντέξει όλα αυτά τα εφιαλτικά που έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι, πήγε στην αστυνομία και το κατήγγειλε.

Advertisements

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο Πακιστανών όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια και τους συνέλαβαν.

Advertisements

Οι άλλοι δύο, επισκέπτες στο σπίτι, δεν συνελήφθησαν επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Advertisements

To άρθρο Στη φυλακή για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου στην Κρήτη – Τράβαγαν βίντεο την αποτρόπαιη πράξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top