Σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων στο «Οικονομίδειο»


Advertisements

Advertisements

Advertisements


Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους Νήσου Ρόδου και τους αντίστοιχους της Ρέιντζερς Γλασκώβης θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (9/9 18:00) στο «Οικονομίδειο».

Advertisements

Αναλυτικά:

Advertisements

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου, σας προσκαλούν στον Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Παλαιμάχων Νήσου Ρόδου – Ρέιντζερς Γλασκώβης που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ., στο Γήπεδο Ιαλυσού.

Advertisements

Αστέρες που έχουν γράψει λαμπρή ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την θρυλική ομάδα της Σκωτίας, αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας τους, βρίσκονται στην αποστολή των Ρέιντζερς και οι θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Οικονομιδείου» θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Advertisements

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ., στο Γήπεδο Ιαλυσού. Την εκδήλωση διοργανώνει ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΔΟΠΑΡ.

Advertisements

Η Ρέιντζερς (Rangers) ιδρύθηκε το 1872 και είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, καθώς σε εγχώριο επίπεδο έχει κατακτήσει 55 πρωταθλήματα, αριθμός που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ κατάκτησης από οποιαδήποτε ομάδα, 34 κύπελλα και 27 λιγκ καπ, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Κυπελλούχων. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια από οποιοδήποτε άλλο σωματείο στον κόσμο.

Advertisements

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

Advertisements

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top