Σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη συγγενή του – Τα μηνύματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο στη Ρόδο


Advertisements

Σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη συγγενή του - Τα μηνύματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο στη Ρόδο

Advertisements

Η σεξουαλική παρενόχληση της μικρής αποκαλύφθηκε και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο κατηγορούμενος έστελνε χυδαία μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες. Η Ρόδος περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό…

Advertisements

Για τις 19 Σεπτεμβρίου 2023 έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό υπόθεσης με κατηγορούμενο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση έναν 43χρονο Έλληνα που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή.

Advertisements

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ειδικότερα για το ό,τι την 12η Νοεμβρίου 2017, κάνοντας χρήση του διαδικτύου και της εφαρμογής «messenger», μέσω του χώρου κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα:

Advertisements

«Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ». «Θέλω πολύ να στο …» και «θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυό μας».

Advertisements

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν.

Advertisements

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, κρίθηκε ένοχος για το ό,τι την 20ή Δεκεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο.

Advertisements

H ανήλικη μάλιστα σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό κι ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα εκείνος συνέχισε να το κάνει αλλά και να της κάνει κλήσεις στο messenger, δίχως να του απαντά.

Advertisements

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν» όταν η ίδια την 20ή Δεκεμβρίου 2017 φορούσε κόκκινο κολάν χωρίς όμως να ανεβάσει φωτογραφίες στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisements

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των Αρχών ότι ήταν συγγενείς. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν συγγενής του.

Advertisements

To άρθρο Σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη συγγενή του – Τα μηνύματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο στη Ρόδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top