Σάκης Κεχαγιόγλου: «Αχθοφόρος και αναλώσιμος» ο 33χρονος κατηγορούμενος για τον μισό τόνο κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη


Advertisements

Σάκης Κεχαγιόγλου: «Αχθοφόρος και αναλώσιμος» ο 33χρονος κατηγορούμενος για τον μισό τόνο κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Advertisements

Σε δήλωση για την κατάσχεση 585 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη προχώρησε ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 33χρονου, που βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες. 

Advertisements

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου επισημαίνει ότι ο εντολέας του είναι περιστασιακά εργαζόμενος στην εστίαση και τον τουρισμό, στα όρια της ανέχειας και με ένα παιδί τριών ετών. Ο ίδιος τονίζει ότι η πορεία της ανάκρισης θα επιβεβαιώσει την εκτίμηση του, ότι ο 33χρονος είχε το ρόλο του “αχθοφόρου και ως εκ τούτου, αναλώσιμου…”.  

Advertisements

Αναλυτικά αναφέρει: “Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με την κατάσχεση μιας ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης για να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί πρέπει να συνδυαστεί με την εξατομίκευση του ρόλου ενός εκάστου των συλληφθέντων στην εν λόγω υπόθεση και τον ακριβοδίκαιο επιμερισμό των ευθυνών.
Θα ήταν κωμικό να υποθέσει κανείς ότι ο εντολέας μου, 33 ετών, περιστασιακά εργαζόμενος στην εστίαση και στον τουρισμό, στα όρια της ανέχειας και με παιδί 3 χρονών που αγωνίζεται να αναθρέψει, έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην κυριότητα και τον έλεγχο της ναρκωτικής ουσίας.

Advertisements


Θεωρώ ότι προκύπτει αβίαστα και με βάση τα πραγματικά περιστατικά, ο ρόλος του ως αχθοφόρου και ως εκ τούτου, αναλώσιμου …Είμαι βέβαιος ότι η πορεία της ανάκρισης θα επιβεβαιώσει την εκτίμησή μου αυτή και είτε στο δικονομικό αυτό στάδιο, είτε σε επόμενο θα κριθεί δίκαια και με νηφαλιότητα και θα του καταλογιστούν οι πράξεις του σύμφωνα με τον πραγματικό του ρόλο και τη συμμετοχή του στην υπόθεση”.

Advertisements

To άρθρο Σάκης Κεχαγιόγλου: «Αχθοφόρος και αναλώσιμος» ο 33χρονος κατηγορούμενος για τον μισό τόνο κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top