Πύθωνας 5 μέτρων σε χωράφι του Ηρακλείου Κρήτης – Ηρέμησαν όταν διαπίστωσαν πως το φίδι ήταν νεκρό


Advertisements

Πύθωνας 5 μέτρων σε χωράφι του Ηρακλείου Κρήτης - Ηρέμησαν όταν διαπίστωσαν πως το φίδι ήταν νεκρό

Advertisements

Το φίδι ήταν πύθωνας και βρέθηκε μέσα σε μεγάλη σακούλα, σε χωράφι στο Ηράκλειο. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Advertisements

Η περιέργεια που είχαν τους έκανε να ανοίξουν τη σακούλα. Μέσα υπήρχε ένα νεκρό φίδι που ήταν πύθωνας. Το μέγεθός του, τους εξέπληξε καθώς έφτανε σε μήκος τα 5 μέτρα. Οι δύο φίλοι τράβηξαν τις σχετικές φωτογραφίες, με τις εικόνες να ταξιδεύουν από το Ηράκλειο στα social media. Το μήκος των συγκεκριμένων ερπετών, κυμαίνεται ανάλογα με το είδος, από μερικά εκατοστά μέχρι 10 μέτρα. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν έχουν αδένες με δηλητήριο και σκοτώνουν τη λεία τους σφίγγοντάς την με τις δυνατές σπείρες τους.

Advertisements

Κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν η έκπληξη που περίμενε δύο άνδρες στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο, καθώς όταν έφτασαν σε χωράφι γνωστού τους, αντίκρισαν ένα τεράστιο φίδι, που ήταν πύθωνας.

Advertisements

Στην προσπάθειά τους να δέσουν το άλογό τους, έπεσαν πάνω σε μία σακούλα. Έκπληκτοι την άνοιξαν και αντίκρισαν έναν τεράστιο πύθωνα που ήταν νεκρός.

Advertisements

Ο πύθωνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr, υπολογίζεται πως είχε μήκος περίπου 5 μέτρα.

Advertisements

Advertisements

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το φίδι είχε πρόσφατα καταλήξει και παραμένει άγνωστο, το ποιος το έβαλε στη σακούλα που βρέθηκε στο χωράφι.

Advertisements

To άρθρο Πύθωνας 5 μέτρων σε χωράφι του Ηρακλείου Κρήτης – Ηρέμησαν όταν διαπίστωσαν πως το φίδι ήταν νεκρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top