Πήρε τη ματσάρα και έκανε σεφτέ ο ΠΑΟΚ Κω!

[ad_1]


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κω. Η ομάδα του Σπύρου Οχτάρα πήρε την ματσάρα στο «Παλιό Στάδιο Ανταγόρα», επικρατώντας 4-3 του Διγενή Κοσκινού. Κεφαλιανός, Φονσέκα και Ψαρρής (δις) σημείωσαν τα γκολ των νικητών. Γκάμμις, Μπάρδης και Κατσούλης σκόραραν για τους φιλοξενούμενους.

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στο πρώτο μέρος χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κεφαλιανός μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Η απάντηση από πλευράς Διγενή ήταν σχεδόν άμεση. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, ο Γκάμμις με προσωπική ενέργεια και υποδειγματικό τελείωμα νίκησε τον Κωνσταντώνη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από εκεί και πέρα οι φάσεις ήταν μοιρασμένες για τις δύο ομάδες, με τον Φονσέκα από πλευράς γηπεδούχων και τον Γκάμμι από την άλλη ν α έχουν από κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο 19′ ο Φονσεκα είδε τον Σαγρή να σταματάει την εξ επαφής κεφάλια του ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκάμμις σούταρε από πλεονεκτική θέση πάνω στον Κονταντώνη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε γκολ με τις αλλαγές των δύο προπονητών να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ροή του αγώνα. Ο Φονσεκα που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Σαγρή στο 53′ απείλησε με δυνατό βολέ που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Διγενή ενώ στο 64′ ο Δραμουντανης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία από γύρισμα που του έκανε ο του έκανε ο Γκαμμίς.

Στο 66′ ο Φονσεκα εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Διγενή και με κεφάλια έκανε το 2-1 και η απάντηση από πλευράς Διγενή ήταν και πάλι άμεση με τον Μπαρδη να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 78’.

Στο 81’ Ο Ευσταθιάδης σούταρε, ο Σαγρής δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα και ο Ψαρρής πλάσαρε για το 3-2 δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του το οποίο όμως δεν κράτησε για αρκετή ώρα.

Στο 87’ ο Κατσούλης με ωραία ατομική ενέργεια έφερε και πάλι στα ίσια κάνοντας το 3-3 αλλά ο ΠΑΟΚ Κω είχε και πάλι απάντηση με το νεαρό Ψαρρή στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ στο ματς και να διαμορφώνει το τελικό 4-3.

Διαιτησία

Δημαράκης Νίκος

Βοηθοί: Βέρροιος – Γιαμούζης

MVP

Ο ΠΑΟΚ Κω είχε σε αρκετή μέρα πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά ο τίτλος του κορυφαίου πάει στον 15χρονο Βάιο Ψαρρή που με δύο δικά του γκολ χάρισε την πρώτη ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ Κω στην Α’ κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Κω (Σπύρος Οχτάρας):  Κονταντώνης, Χατζηστέργου (52′ Ψαρρής), Βογιατζής, Ζήκος (81′ Καλιάμπος), Αππάς, Βαϊόπουλος, Μπακλαβάς (91′ Κάστορας), Χιούσι, Κεφαλιανός, Φονσέκα, Ευσταθιάδης (81′ Kοτοπούλης).

Διγενής Κοσκινού (Δημήτρης Καρανάκης): Σαγρής, Κατσούλης, Κουλούμπρης (72′ Μήκας), Λαδάς (72′ Χατζηκυριαζής), Μοσκιού, Διακάκης, Πατρού (72′ Κιόττου), Τσακμακίδης (56′ Μπάρδης), Γκάμμις, Σταυλάς (56′ Δραμουντανής), Πατσιαούρας.

Πηγή: giafkasports.gr

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top