Νέο σήμα για την ΠΑΕ Χανιά

[ad_1]

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το νέο σήμα της ΠΑΕ Χανιά!
Όπως ανακοινώθηκε από τον χανιώτικο σύλλογο «η συμμετοχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου σήματος, μεταξύ των τριών τελικών υποψηφίων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που αναδεικνύει τη δυναμική του Συλλόγου και της πόλης μας.
Καταμετρήθηκαν 4327 ψήφοι (κάθε IP είχε το δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μια φορά) και το δημοφιλέστερο έμβλημα αντιστοιχεί στο 48.97%.»

Φιλικό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΠΑΕ Χανιά για τον φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί σήμερα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Κυρίτσης, Πενταράκης, Νίκολιτς, Κατσούρι, Μαζουλουξής Σέχου, Μπάτζιος, Ματάους, Κουκουράκης, Παναγιώτου, Σερβιλάκης, Κοτσίνης, Τσορνομάζ, Μπουρσέλης, Λεμονής, Βόρφι, Τσέλιος, Έντγκαρ, Μιούλερ, Παχής, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης, Μάναλης, Βουό, Δερμιτζάκης.

Αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό ο αγώνας Κυπέλλου Χανιά – Απόλλων Πόνου θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα και όχι την Τετάρτη (13/09) μετά από αίτημα του Απόλλωνα Πόντου που έγινε δεκτό από την χανιώτικη ΠΑΕ.

Δοκιμαστικά στην Κ19

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου
για την ομάδα Κ19 θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ «ο Μάρκος Ασλαματζίδης και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για μια πρώτη γνωριμία. Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα 11/09 έως και την Τετάρτη 13/09 θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών στο γήπεδο του Βαρυπέτρου. Οι προπονήσεις αξιολόγησης, αφορούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005, 2006 και 2007 και θα διεξάγονται από τις 20:30 έως τις 22:00.
Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δοκιμαστικές προπονήσεις θα πρέπει να έχουν έγγραφη άδεια του σωματείου στο οποίο ανήκουν.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932716158 (Μανώλης Κουκουράκης) – 6973408407 (Μάρκος Ασλαματζίδης)»



[ad_2]

Source link

Scroll to Top