Νέες εικόνες μετά το ατύχημα με λεωφορείο που πήρε παραμάζωμα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει ο ΟΑΣΘ


Advertisements

Νέες εικόνες μετά το ατύχημα με λεωφορείο που πήρε παραμάζωμα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Τι λέει ο ΟΑΣΘ

Advertisements

Το ατύχημα στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα, με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να πέφτει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός…

Advertisements

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, σε σταθμευμένα οχήματα, στην Τριανδρία στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία, το λεωφορείο της γραμμής 17 παρέσυρε τουλάχιστον πέντε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ο ΟΑΣΘ επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση πως ο οδηγός ήταν μέσα και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος.

Advertisements

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σηκώθηκε από το έδαφος και «σκαρφάλωσε» στο πάνω μέρος ενός κάδου απορριμμάτων. Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες κοντά στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας και μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Advertisements

Στην ανακοίνωσή του, για το ατύχημα ο ΟΑΣΘ αναφέρει: «Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως και οι αρμόδιες αρχές,  διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες το βράδυ, στις 11.50, από αδιευκρίνιστη, μέχρι στιγμής, αιτία, λεωφορείο το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.

Advertisements

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Αποθήκη. Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.  Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός».

Advertisements

Σε βίντεο του thestival.gr, βλέπουμε σκηνές που εκτυλίχθηκαν λίγο μετά το ατύχημα στη Θεσσαλονίκη. Με γερανό να έχει σπεύσει στο σημείο, για να απομακρύνει ένα από τα οχήματα που χτυπήθηκαν.

Advertisements
Advertisements

Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και ο απολογισμός έχει να κάνει μόνο με υλικές ζημιές.

Advertisements

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA:

Advertisements
Advertisements

To άρθρο Νέες εικόνες μετά το ατύχημα με λεωφορείο που πήρε παραμάζωμα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει ο ΟΑΣΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top