Νέα σύλληψη για κακοποίηση ζώου στα Χανιά


Advertisements

Νέα σύλληψη για κακοποίηση ζώου πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το Σάββατο όπως ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του Πανελλήσια Ομοσπονδία Νέμεσις κα Νατάσα Μπομπολάκη.

Advertisements

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Μπομπολάκη «συνελήφθη στα Χανιά ο “εκπαιδευτής”-βασανιστής εκατοντάδων σκύλων … γιατί “στείρωνε” ζώα με λαστιχάκι» ενώ στην συνέχεια αναφέρει πως «γνωστός εδώ και χρόνια για τις βασανιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο δήθεν εκπαιδευτής για να εκπαιδεύει ζώα συντροφιάς, αλλά που πάντα διέφευγε του ελέγχου και της δικαιοσύνης.
Αυτη τη φορά δε τα κατάφερε και αιτία ήταν κάποιος ωτακουστής, που κατήγγειλε στην αστυνομία κάποιο διάλογό του».

Advertisements

Σύμφωνα με την κα Μπομπολάκη «έγινε έφοδος αμέσως στο σπίτι του, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία, η πράξη του χαρακτηρίστηκε αμέσως κακούργημα από τις ελεγκτικές αρχές και την Εισαγγελέα στην οποία οδηγήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης στο σπίτι του 10 κυνηγόσκυλα.
Άνευ σχολίου το τελευταίο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις θα επιδιώξει συνάντηση με τον Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει την εφαρμογή επιπλέον διατάξεων εναντίον για τα εγκλήματά του όλο αυτό το διάστημα αλλά και για να μην διαπράξει άλλα»

Advertisements

Source link

Advertisements
Scroll to Top