Νέα μοντέλα iPad, iPad mini και iPad Air έρχονται τους επόμενους μήνες


Advertisements

H Apple εργάζεται αυτή την περίοδο σε μια πλειάδα νέων tablet, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Advertisements

Όλες οι νέες συσκευές πρόκειται να κυκλοφορήσουν με μια έκδοση του iPadOS 17, δηλαδή σίγουρα πριν τον επόμενο Σεπτέμβριο όταν η Apple θα κάνει διαθέσιμο το iPadOS 18 στις υποστηριζόμενες συσκευές. Είναι ένα πολύ ασαφές χρονοδιάγραμμα αλλά, τουλάχιστον, γνωρίζουμε ποια θα είναι μάλλον τα μοντέλα.

Advertisements

Πρώτα απ’ όλα, περιμένουμε ένα νέο iPad mini, με τον ίδιο σχεδιασμό με το προηγούμενο, αλλά ανανεωμένο εσωτερικά.

Advertisements

Δεύτερον, περιμένουμε δύο νέα iPad Air, το ένα από τα οποία θα μπορούσε να είναι είτε ένα μοντέλο plus-size είτε ένα υψηλότερου επιπέδου από το vanilla. Και σε αυτή την περίπτωση ο σχεδιασμός αναμένεται να είναι κοινός με το τρέχον iPad Air.

Advertisements

Ακόμα, περιμένουμε το βασικό iPad 11ης γενιά, με την ίδια σχεδίαση με το τωρινό μοντέλο, αλλά αναβαθμισμένο chipset. Τέλος, το νέο iPad Pro με τσιπ M3 ετοιμάζεται επίσης, σε δύο μεγέθη ως συνήθως.

Advertisements

Θα υπάρχει επίσης ένα νέο Magic Keyboard, το οποίο φημολογήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα και τώρα έρχεται νέα διαρροή που αναφέρει το ίδιο.

Advertisements

Αυτό το πληκτρολόγιο θα κάνει το iPad σας να μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή, προφανώς, και η δομή του θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αντί από πλαστικό όπως στο τρέχον Magic Keyboard. Το trackpad θα είναι επίσης μεγαλύτερο και θα έχει μερικούς νέους αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός επιταχυνσιόμετρου. Αυτό θα πρέπει να αποκαλυφθεί μαζί με τα νέα tablet iPad Pro, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη.

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top