Μητέρα και γιαγιά έκαναν άνω – κάτω πτήση για Ηράκλειο και το αδιανόητο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο


Advertisements

Μητέρα και γιαγιά έκαναν άνω - κάτω πτήση για Ηράκλειο και το αδιανόητο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο

Advertisements

Η πτήση ήταν γεμάτη από στιγμές αναστάτωσης. Πρωταγωνίστριες στο αεροπλάνο ήταν δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, που δεν σταμάτησαν να προκαλούν μέχρι την προσγείωση στο Ηράκλειο

Advertisements

Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο. Δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, επιβιβάστηκαν μεθυσμένες και δεν σταμάτησαν να δημιουργούν προβλήματα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, ενώ έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν επιβάτη. Μετά την προσγείωση ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Η 24χρονη στη θέα  αστυνομικών πήρε το μωρό της αγκαλιά και άρχισε να τρέχει στον διάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε!

Advertisements

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο με «πρωταγωνίστριες» δύο γυναίκες που μέθυσαν και δημιούργησαν προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα (12-10-2023) στην πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο όπου μεταξύ των επιβατών ήταν μία 55χρονη Ιρλανδή μαζί με την 24χρονη κόρη της η οποία είχε και ένα μωρό στην αγκαλιά της.

Advertisements

Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, προκάλεσαν μια σειρά από προβλήματα ενώ κάποια στιγμή η μία χτύπησε και επιβάτη.

Advertisements

Ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την κατάσταση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

Advertisements

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» και οι δύο γυναίκες με το μωρό αποβιβάστηκαν, η 24χρονη στη θέα των αστυνομικών πήρε το μωρό της και έτρεχε στον αεροδιάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε!

Advertisements

Τελικά, σύμφωνα με το cretapost.gr και οι δύο συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώληση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Advertisements

To άρθρο Μητέρα και γιαγιά έκαναν άνω – κάτω πτήση για Ηράκλειο και το αδιανόητο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top