Μεγάλη κινητοποίηση στο λιμάνι του Ηρακλείου για τον αδικοχαμένο Αντώνη


Advertisements

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε , στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή τον χαμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη , που έσβησε τόσο τραγικά το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά.

Advertisements

Αρκετός κόσμος, όπως μεταδίδει το cretalive.gr,  από διάφορα σημεία του Ηρακλείου έχουν συγκεντρωθεί στην προβλήτα εκεί που είναι δεμένο -με κλειστούς καταπέλτες- το μοιραίο πλοίο στο οποίο ο άτυχος Αντώνης προσπάθησε να επιβιβαστεί και τελικά βρήκε τον θάνατο, θέλοντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την μνήμη του.

Advertisements

Μάλιστα στην κινητοποίηση βρίσκονται και δικηγόροι του Ηρακλείου, όπου μάλιστα σε πανό που κρατούν γράφουν με κόκκινα γράμματα “Οι ζωές μας μετράνε”.

Advertisements

Η κινητοποίηση γίνεται με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Advertisements

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιβίβαση των επιβατών στο εν λόγο πλοίο είχε ξεκινήσει από νωρίς και η διαδικασία γινόταν κανονικά, όταν κάποια στιγμή στο λιμάνι άρχισαν να συγκεντρώνονται διαμαρτυρόμενοι και έτσι αποφασίστηκε να κλείσει ο καταπέλτης. Άγνωστο παραμένει για την ώρα, αν το πλοίο θα φύγει ως έχει μόνον με τα άτομα που έχουν ήδη επιβιβαστεί ή θα καταφέρουν και οι υπόλοιποι επιβάτες να ταξιδέψουν.

Advertisements

Σε δηλώσεις του πάντως στο Cretalive o Λιμενάρχης Ηρακλείου κ Ευθύμης Δουβής τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια όλων.

Advertisements

 

Advertisements

φωτογραφία Νίκος Ψυχογυιός via Facebook

Advertisements

Source link

Advertisements
Scroll to Top