«Μας κοίταξε και έφυγε» λέει η μητέρα του 5χρονου που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Πτολεμαΐδα – Τι υποστηρίζει ο αδερφός του οδηγού


Advertisements

«Μας κοίταξε και έφυγε» λέει η μητέρα του 5χρονου που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Πτολεμαΐδα - Τι υποστηρίζει ο αδερφός του οδηγού

Advertisements

Επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του ο 5χρονος που την Τετάρτη 27/09 έπεσε θύμα τροχαίου έξω απο το νηπιαγωγείο του στην Πτολεμαΐδα. Η μητέρα του περιγράφει όλα όσα έγιναν στο newsit.gr.

Advertisements

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 01:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 27/09. Η μητέρα του 5χρονου παρέλαβε το παιδί από το νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην οδό Καυκάσου στην Πτολεμαΐδα, πριν συμβεί το τρομακτικό τροχαίο.

Advertisements

Διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος χτύπησε το αγοράκι τη στιγμή που ο 5χρονος φαίνεται πως άφησε για λίγο το χέρι της μητέρας του και βρέθηκε στον δρόμο.

Advertisements

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μητέρα του 5χρονου στο newsit.gr, ο οδηγός σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του.

Advertisements

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους στην Ορθοπεδική Κλινική, και αφου πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις σήμερα Πέμπτη 28/09 πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα στην υγεία του.

Advertisements

Η μητέρα του 5χρονου περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν έξω απο το νηπιαγωγείο: «Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν πήγα να πάρω το παιδί απο το νηπιαγωγείο. Η δασκάλα άνοιξε την πόρτα του σχολείου και μου τον έδωσε στο χέρι.

Advertisements

Advertisements

Τον πήρα στην αγκαλιά μου και μιλούσαμε με τη δασκάλα για πράγματα που αφορούσαν το σχολείο. Τον άφησα για λίγο κάτω, έφυγε απο το χέρι μου κι έτρεξε προς τον δρόμο. Την ώρα που τον φωνάξαμε με τη δασκάλα περνούσε με το αυτοκίνητο του ένας κύριος μεγάλης ηλικίας και τον βρήκε τον μικρό μου με το μπροστινό αριστερό φανάρι.

Advertisements

Τον χτύπησε στη μέση. Το παιδί έπεσε κάτω και έτρεξα κατευθείαν κοντά του. Ευτυχώς δεν έκλαψε αλλά φάνηκε οτι φοβήθηκε. Τον σήκωσα απο κάτω και ο οδηγός έφυγε. Ο οδηγός σταμάτησε μόνο μέχρι να δει να σηκώνω το παιδί.

Advertisements

Με κοίταξε και έφυγε. Και μας πείραξε πολύ το γεγονός ότι δεν σταμάτησε καν να ρωτήσει αν χρειαζόμαστε κάτι. Μάθαμε πως είπε στην αστυνομία ότι δεν κατάλαβε πως τον χτύπησε, γι αυτό και έφυγε. Πήγε μετά μόνος του στην αστυνομία και μιλήσαμε μαζί του πλέον και μας είπε πως θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε.

Advertisements

Advertisements

Ταραχτήκαμε πάρα πολύ. Ευτυχώς ο μικρός είναι καλά και πήραμε εξιτήριο απο το νοσοκομείο σήμερα. Έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, υπήρχε μία πιθανότητα να είχε ένα μικρό κάταγμα αλλά τελικά ευτυχώς ούτε αυτό δεν έπαθε».

Advertisements

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Advertisements

«Έφυγε για να πάρει την εγγονή του, δεν εγκατέλειψε το παιδί»

Ο αδελφος του 67χρονου οδηγού μιλάει στο newsit.gr: «Ο αδελφός μου σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα μετά το συμβάν και είδε το παιδί να σηκώνεται και να είναι καλά. Κατάλαβε οτι το παιδί έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Advertisements

Σταμάτησε και αφού το παιδί σηκώθηκε συνέχισε για να πάει να πάρει την εγγονή του απο το δικό της σχολείο, για να μην περιμένει. Και επέστρεψε αμέσως και ο μικρός είχε φύγει. Δεν το εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

Advertisements

Επέστρεψε αμέσως για να δει αν είναι καλά. Έφυγε για να πάρει την εγγονή του ώστε να μην είναι μόνη και χαθεί. Και στη συνέχεια αφου γύρισε και δεν το βρήκε το αγοράκι, πήγε στην αστυνομία να εμφανιστεί. Στεναχωρέθηκε πολύ και έχει πολλά προβλήματα υγείας. Ευτυχώς είναι καλά το παιδί».

Advertisements

To άρθρο «Μας κοίταξε και έφυγε» λέει η μητέρα του 5χρονου που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Πτολεμαΐδα – Τι υποστηρίζει ο αδερφός του οδηγού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top