«Κόντεψα να πνιγώ» – Συγκλονιστικές περιγραφές από τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στη γέφυρα στο Ρίο λόγω της πλημμύρας

[ad_1]

«Κόντεψα να πνιγώ» - Συγκλονιστικές περιγραφές από τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στη γέφυρα στο Ρίο λόγω της πλημμύρας

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το πρωί της Πέμπτης (02.11.2023) όταν κινδύνεψε να πνιγεί κάτω από γέφυρα στο Ακταίο κοντά στο Ρίο περιγράφει η γυναίκα οδηγός. Ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της όταν τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας που σάρωσε την Πάτρα κάλυψαν το όχημα και για καλή της τύχη τη βοήθησε περαστικός.

Η γυναίκα οδηγός μίλησε από την Πάτρα στο TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα λεπτά αγωνίας, λέγοντας πως κόντεψε να πνιγεί, καθώς οι πόρτες του αυτοκινήτου της δεν άνοιγαν και η στάθμη του νερού κάτω από τη γέφυρα στο Ακταίο κοντά στο Ρίο, ανέβαινε απειλητικά.

«Έλεγα στην πυροσβεστική πνίγομαι και μου έλεγαν, ”μείνετε ψύχραιμη”», λέει η γυναίκα και προσθέτει πως: «Ήρθαν κύματα με φερτά υλικά. Δεν μπορούσα να ελέγξω το αυτοκίνητο».

«Με παρέσυρε το νερό και με πήγαινε γύρω – γύρω. Το θέμα είναι ότι δεν άνοιγαν οι πόρτες μου και το νερό να ανεβαίνει. Πήγα να πνιγώ. Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος να έρθει να με βγάλει, θα είχα πνιγεί κι εγώ και το σκυλί μου», είπε η γυναίκα.

Ως γνωστόν, την κ. Ιωάννα που εγκλωβίστηκε κάτω από την πλημμυρισμένη γέφυρα στην Πάτρα λόγω της κακοκαιρίας τη βοήθησε ένας οδηγός που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει.

Ο άνδρας κολύμπησε για να φθάσει κοντά της, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση πανικού.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του TLIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, προκάλεσαν πολλά προβλήματα. Στο 80ό χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, η κυκλοφορία έχει διακοπεί, λόγω κατολίσθησης, ενώ εγκλωβίστηκαν και οδηγοί.

To άρθρο «Κόντεψα να πνιγώ» – Συγκλονιστικές περιγραφές από τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στη γέφυρα στο Ρίο λόγω της πλημμύρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top