Κτηνωδία δίχως προηγούμενο στη Ρόδο – Τεμάχισαν και έθαψαν γατάκι, επικήρυξη μετά τις εικόνες σοκ

[ad_1]

Κτηνωδία δίχως προηγούμενο στη Ρόδο - Τεμάχισαν και έθαψαν γατάκι, επικήρυξη μετά τις εικόνες σοκ

Ανάστατη η Ρόδος από την κτηνωδία που σημειώθηκε στην περιοχή της Ιαλυσού. Οι δράστες τεμάχισαν και έθαψαν γατάκι, με την επικήρυξη να έρχεται αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των σκληρών εικόνων…

Η Ρόδος περιμένει να μάθει ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την κτηνωδία. Το γατάκι ξεψύχησε μαρτυρικά. Το τεμάχισαν και το έθαψαν στην Ιαλυσό, με φιλοζωική της περιοχής να «βράζει» από τις εικόνες φρίκης. Μέχρι στιγμής οι πρώτες έρευνες δεν έχουν ρίξει φως στο ομιχλώδες τοπίο του εγκλήματος. Θα συνεχιστούν, με την επικήρυξη που έχει βγει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για ορισμένους που πιθανότατα είδαν και ξέρουν, να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.

Με το ποσό των 1.000 ευρώ, επικήρυξε Φιλοζωϊκή της Ρόδου, τον δράστη που τεμάχισε και έθαψε ένα μικρό γατάκι στην περιοχή της Ιαλυσού. 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γιούλα Διμέλη, με ανάρτησή της επισημαίνει ότι θα δοθεί αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγούσουν στον δράστη που τεμάχισε και έθαψε το γατάκι αυτό.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ήδη κλιμάκιο του συλλόγου πηγαίνει στην περιοχή της Ιαλυσού (οδός Καλλικράτους) ενώ στη συνέχεια θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση από Κτηνίατρο και θα ζητηθεί γνωμάτευση για να κατατεθεί στην Εισαγγελία Ρόδου σχετική αναφορά και να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

To άρθρο Κτηνωδία δίχως προηγούμενο στη Ρόδο – Τεμάχισαν και έθαψαν γατάκι, επικήρυξη μετά τις εικόνες σοκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top