«Κραυγή αγωνίας» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – Δεκάδες εγκλωβισμένοι – Βίντεο με χείμαρρο να παρασύρει αυτοκίνητα

«Κραυγή αγωνίας» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Βίντεο με χείμαρρο να παρασύρει αυτοκίνητα

Συγκλονιστικά βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας ύστερα από τις σφοδρές πλημμύρες που σημειώνονται από το πρωί της Τρίτης στη Μαγνησία εξαιτίας της κακοκαιρίας. Κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στο παραθαλάσσιο χωριό Άγιος Ιωάννης Πηλίου και ζητούν βοήθεια για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Στην χωριό του Αγίου Ιωάννη Πηλίου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν χειμάρρους που σχηματίστηκαν από την κακοκαιρία να έχουν παρασύρει αυτοκίνητα στη θάλασσα.

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση μέσω social media, καθώς όπως αναφέρουν κινδυνεύουν από τα ορμητικά νερά. Σημειώνεται πως περίπου 110 κάτοικοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο χωριό.

Στη Ζαγορά Πηλίου έπεσαν πάνω από 570 χιλιοστά βροχής μέσα σε λίγες ώρες και ο τεράστιος όγκος νερού θα βρει διέξοδο στη θάλασσα προκαλώντας πλημμύρες…

Ο ποταμός Κραυσίδωνας έχει ήδη «φουσκώσει» από τον τεράστιο όγκο της βροχής και πέρασε στους δρόμους φέρνοντας μεγάλη ποσότητα νερού, λάσπης και φερτών υλών πλημμυρίζοντας και σπίτια.

Συγκλονιστικές εικόνες από τον Άγιο Ιωάννη Πηλίου:

Η κατάσταση είναι επικίνδυνη στη γύρω περιοχή, ενώ και η περιοχή του Old City έχει πλημμυρίσει.

Σε άλλο βίντεο τα αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί ήδη μέσα στη θάλασσα στην παραλία Μικρό:

To άρθρο «Κραυγή αγωνίας» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – Δεκάδες εγκλωβισμένοι – Βίντεο με χείμαρρο να παρασύρει αυτοκίνητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top