«Κραυγή αγωνίας» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – Δεκάδες εγκλωβισμένοι – Βίντεο με χείμαρρο να παρασύρει αυτοκίνητα

«Κραυγή αγωνίας» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Βίντεο με χείμαρρο να παρασύρει αυτοκίνητα

Advertisements

Συγκλονιστικά βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας ύστερα από τις σφοδρές πλημμύρες που σημειώνονται από το πρωί της Τρίτης στη Μαγνησία εξαιτίας της κακοκαιρίας. Κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στο παραθαλάσσιο χωριό Άγιος Ιωάννης Πηλίου και ζητούν βοήθεια για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Advertisements

Στην χωριό του Αγίου Ιωάννη Πηλίου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν χειμάρρους που σχηματίστηκαν από την κακοκαιρία να έχουν παρασύρει αυτοκίνητα στη θάλασσα.

Advertisements

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση μέσω social media, καθώς όπως αναφέρουν κινδυνεύουν από τα ορμητικά νερά. Σημειώνεται πως περίπου 110 κάτοικοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο χωριό.

Advertisements

Στη Ζαγορά Πηλίου έπεσαν πάνω από 570 χιλιοστά βροχής μέσα σε λίγες ώρες και ο τεράστιος όγκος νερού θα βρει διέξοδο στη θάλασσα προκαλώντας πλημμύρες…

Advertisements

Ο ποταμός Κραυσίδωνας έχει ήδη «φουσκώσει» από τον τεράστιο όγκο της βροχής και πέρασε στους δρόμους φέρνοντας μεγάλη ποσότητα νερού, λάσπης και φερτών υλών πλημμυρίζοντας και σπίτια.

Advertisements

Συγκλονιστικές εικόνες από τον Άγιο Ιωάννη Πηλίου:

Advertisements

Η κατάσταση είναι επικίνδυνη στη γύρω περιοχή, ενώ και η περιοχή του Old City έχει πλημμυρίσει.

Advertisements

Σε άλλο βίντεο τα αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί ήδη μέσα στη θάλασσα στην παραλία Μικρό:

Advertisements

To άρθρο «Κραυγή αγωνίας» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου – Δεκάδες εγκλωβισμένοι – Βίντεο με χείμαρρο να παρασύρει αυτοκίνητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisements

Advertisements

Source link

Advertisements
Scroll to Top