Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης – Τραυματίστηκε γιατρός


Advertisements

Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης - Τραυματίστηκε γιατρός

Advertisements

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. Τμήμα της οροφής στον προθάλαμο από τους κοιτώνες των γιατρών, κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Advertisements

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εξετάστηκε αμέσως από συναδέλφους του, οι οποίοι έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Advertisements

Μάλιστα, προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς γιατρούς, ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Advertisements

Οι θεράποντες του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», αφού τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό και επέτρεψαν στον συνάδελφό τους να επιστρέψει στο σπίτι του.

Advertisements

Όσον αφορά στο τμήμα της στέγης που έπεσε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thestival.gr η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλική Τραούδα, πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε.

Advertisements

Μάλιστα, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου, Νικήτα Παπαδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής.

Advertisements

To άρθρο Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης – Τραυματίστηκε γιατρός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top