Η Samsung καταγγέλλει παραβάσεις από την BOE


Advertisements

Στα τέλη Οκτωβρίου, η Samsung υπέβαλε καταγγελία κατά της BOE στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορώντας την για αθέμιτο ανταγωνισμό και χρήση κλεμμένης πνευματικής ιδιοκτησίας της Samsung για την παραγωγή μονάδων οθόνης OLED.

Advertisements

Oι δύο πλευρές έχουν ιστορία καθώς, πριν από μερικά χρόνια, η Samsung Display προσπάθησε να εμποδίσει τους χονδρεμπόρους από το να διανέμουν πάνελ OLED στις ΗΠΑ, ισχυριζόμενη ότι παράγονται παράνομα στην Κίνα χρησιμοποιώντας κλεμμένες τεχνολογίες. Τότε δεν επρόκειτο για μια κατά μέτωπο επίθεση στη ΒΟΕ, αλλά η τελευταία απάντησε πληρώνοντας το κόστος για τους χονδρέμπορους. Αυτές οι ενέργειες οδήγησαν την ITC να αναλάβει δράση και να ξεκινήσει έρευνα στις αρχές του 2023.

Advertisements

Η BOE εξαπέλυσε πολλές αγωγές κατά της Samsung στην Κίνα, όχι μόνο κατά της Samsung Display, αλλά μήνυσε επίσης τους κλάδους ημιαγωγών, επενδύσεων και όρασης. Ίσως γι’ αυτό η Samsung ρίχνει τα βέλη της απευθείας στην BOE.

Advertisements

Aυτή την περίοδο η BOE αγωνίζεται για μια θέση στη λίστα προμηθευτών της Apple για πάνελ OLED, προσπαθώντας να τηρήσει τον αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Φέτος, η Apple αναγκάστηκε να βασιστεί για άλλη μια φορά στη Samsung για τα πάνελ του iPhone 15, καθώς η ΒΟΕ δεν ακολούθησε τις ακριβείς οδηγίες της Apple για την κατασκευή.

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top