Η Samsung θέλει να φέρει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο Bixby


Advertisements

Η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι το χαρακτηριστικό με το οποίο ασχολούνται όλοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί και προσπαθούν να εντάξουν στις συσκευές τους.

Advertisements

Οι πληροφορίες θέλουν τώρα τη Samsung να θέλει να ενσωματώσει την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη στον ψηφιακό βοηθό της Bixby για να γίνει πιο έξυπνος.

Advertisements

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στέλεχος της Samsung σε συνέντευξή του στο CNBC. Ο Won-joon Choi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας της Samsung, δήλωσε ότι το Bixby θα γίνει πιο έξυπνο στο μέλλον χάρη στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη και στην τεχνολογία LLM.

Advertisements

Το Bixby είναι ο ψηφιακός βοηθός της Samsung, που κυκλοφόρησε το 2017 και κινείται στο ίδιο πλαίσιο με το Google Assistant και το Siri της Apple. Το Galaxy AI έχει πλέον εισαχθεί σε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες της Samsung, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη στον βοηθό.

Advertisements

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πώς η Samsung σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνολογία στο Bixby και εάν θα γίνει ένα πλήρες chatbot AI όπως το ChatGPT. Προηγουμένως, η Samsung δήλωσε ότι το Galaxy AI θα συνυπήρχε με το βοηθό στα τηλέφωνα Galaxy, ενώ ο Choi δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση, αλλά δήλωσε ότι η Samsung “εργάζεται τόσο σκληρά” για να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη στον βοηθό.

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top