Επιχειρηματίας στη Λάρισα δίνει αμοιβή για το τσαντάκι που του έκλεψαν – Η φωτογραφία που ανέβασε


Advertisements

Επιχειρηματίας στη Λάρισα δίνει αμοιβή για το τσαντάκι που του έκλεψαν - Η φωτογραφία που ανέβασε

Advertisements

Επιχειρηματίας στη Λάρισα δίνει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει και διορία στον δράστη της κλοπής να το επιστρέψει. Ήδη ανέβασε μια εικόνα στο διαδίκτυο από κάμερα ασφαλείας…

Advertisements

Ο επιχειρηματίας στη Λάρισα είχε έγγραφα και χρήματα μέσα στο τσαντάκι του, που έκανε φτερά. Κάμερα ασφαλείας όπως υποστηρίζει κατέγραψε την κλοπή και το πρόσωπο του δράστη. Ήδη ο ίδιος ανέβασε στα social media μία από τις εικόνες, ώστε ο κλέφτης να πειστεί και να κάνει αυτό που του ζητάει. Να επιστρέψει με το τσαντάκι και να το αφήσει στο σημείο που το βούτηξε. Επιπλέον δίνει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει, ώστε να μπει σύντομα ένα τέλος στην περιπέτειά του.

Advertisements

Το πολύτιμο τσαντάκι του έκλεψε επιτήδειος και ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας έσπευσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει το γεγονός προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο δράστης.

Advertisements

Μάλιστα γνωστοποίησε πως όποιος βρει το τσαντάκι του, θα πάρει και αμοιβή από τον ίδιο. Δεν δίστασε δε, όταν είδε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας να δημοσιοποιήσει την φωτογραφία του δράστη που κρατάει το τσαντάκι του επιχειρηματία στα χέρια του.

Advertisements

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, έπειτα τον κάλεσε με νέα δημοσίευση να αφήσει το τσαντάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας από όπου το πήρε, διαφορετικά θα δημοσιεύσει και βίντεο και με πιο καθαρή εικόνα.

Advertisements

 

Advertisements

To άρθρο Επιχειρηματίας στη Λάρισα δίνει αμοιβή για το τσαντάκι που του έκλεψαν – Η φωτογραφία που ανέβασε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top