Επιβλητική πρόκριση για τον Απόλλωνα

[ad_1]

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας Καλυθιών επικράτησε με 6-0 του Ευκλή στο γήπεδο του Αγίου Σουλά και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου. Δυο γκολ πέτυχε ο Λαγκεσίρα και από ένα οι Χατζηνικόλας, Μαγιόγλου, Στατιού και Χατζηκοσμάς.

Το ματς

Από το πρώτο μόλις λεπτό  οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χατζηνικόλας είδε τον Λασκαρή εκτός εστίας και με μακρινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 17ο λεπτό ο Μαγιόγλου με ατομική ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλό και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Η πίεση από την ομάδα του Άρη Μιχαϊλίδη συνεχίστηκε κλείνοντας τους «πράσινους» στο μισό γήπεδο. Στο 25ο λεπτό ο Καμπούρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον Λασκαρή, όμως το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε ο Τσίγκρηλας, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα ο Λαγκεσίρα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Καμπούρη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με τον Λασκαρή να διώχνει με τα πόδια την τελευταία στιγμή. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα. Ο Στατιού κέρδισε μια κόντρα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-3 Στο 41ο λεπτό ο Χατζηκοσμάς συνεργάστηκε άψογα με τον Λαγκεσίρα  και  ο δεύτερος από θέση τετ α τετ πέτυχε με ψύχραιμο πλασέ το 0-4.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Απόλλωνα να βρίσκει και πέμπτο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Στελλάς από αριστερά με παράλληλη πάσα, βρήκε τον Λαγκεσίρα, με τον νεαρό φορ να κοντρολάρει ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 50ο λεπτό ο Λαός προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, όμως ο Μούτσκα μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο 62ο λεπτό ο Χατζηκοσμάς με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 0-6 Διαδικαστικού χαρακτήρα τα εναπομείναντα λεπτά με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως από την ομάδα των Καλυθιών να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

MVP

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Βίντι Λαγκεσίρα που ήταν αυτός που ξεχώρισε από πλευράς Απόλλωνα. Δύο γκολ από τον νεαρό επιθετικό, που ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα.

Στο ύψος του

Αρκετά δραστήριος ο Στέργος Χατζηκοσμάς που βρήκε ρυθμό και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του την νέα σεζόν. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε και ένα τέρμα στην αναμέτρηση.

Διαιτησία

Ζαρίδας Γιάννης

Βοηθοί: Βλάχος, Μιμούλης

Οι συνθέσεις

Ευκλής Σορωνής (Δημήτρης Δογιάμας): Λασκαρής, Φλάγκος (49’ Θυριάκης), Τσίγκριλας, Καλαγρής, Παπαϊωάννου, Σαϊτης, Κοστομοίρης, Λαός, Λαπάκης, Κώστας (60’ Αγγελής), Τομάζος

Απόλλων Καλυθιών (Άρης Μιχαϊλίδης): Ροδίτης (46’ Μούτσκα), Στελλάς (55’ Καμπούρης Γ.), Χατζηνικόλας (46’ Σελλάβτζη), Σαββούλης Α., Κυρίτσης, Σαββούλης Τ., Στατιού (55’  Καγιάς), Μαγιόγλου, Καμπούρης Π.( 55’ Τζύρα), Λαγκεσίρα, Χατζηκοσμάς

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top