Επέστρεψε στα τρίποντα ο Ευκλής

[ad_1]

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Ευκλής Σορωνής. Η ομάδα του Γιάννης Μπερετούλη επικράτησε με 4-0 του Πολυβώτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική.. Τριπολίτης, Μαραγκουδάκης, Καμπούρης και Τομάζος οι σκόρερ. Με αρκετές απουσίες ήρθαν στο νησί της Ρόδου οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, ωστόσο σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 20ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Τριπολίτης έγινε κάτοχος της μπάλας, βρέθηκε απέναντι από τον Χαρτοφύλη, όμως στο πλασέ του δεν ήταν αρκετό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Κωστομοίρη ο Μαραγκουδάκης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 35ο λεπτό ο Ορσάρης προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χατζηελευθερίου. Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Τριπολίτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος φορ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας. Στο 65ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κωστομοίρη, Ο Τσελεπίδης με κεφαλιά έσπασε την μπάλα προς τον Μαραγκουδάκης, όπου με κοντινή προβολή έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Κωστομοίρη από δεξιά, ο Τριπολίτης μπήκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Με την συμπλήρωση του 70ου λεπτού η ομάδα του Ευκλή βρήκε και τρίτο τέρμα. Ο Καμπούρης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, με ατομική ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ έγραψε το 3-0. Δέκα λεπτά αργότερα μετά από ασφυκτική πίεση στην άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Τομάζος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το τελικό 4-0.

MVP

Ο Δημήτρης Διονυσακόπουλος, αλάνθαστος στον χώρο του κέντρου και με σωστές μεταβιβάσεις δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα.

Στο ύψος του

Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Μιχάλη Λαππάκη. Ο νεαρός μπακ ήταν σταθερός σε απόδοση και αρκετά δραστήριος από το δεξί άκρο.

Διαιτησία

Λάζαρος Δουλγέρης

Βοηθοί: Αρέστης, Γκουγκώτης

Οι συνθέσεις

Ευκλής Σορωνής (Γιάννης Μπερετούλης): Χατζηελευθερίου, Λαός, Τσελεπίδης(71’ Γκιούντιτσε), Λαππάκης(71’ Τομάζος Ι.), Διονυσακόπουλος, Μοσχής(71’ Λόσε), Κωστομοίρης, Μαραγκουδάκης, Τριπολίτης(78’ Τομάζος Δ.), Καμπούρης (78’ Κουνατίδης), Θοδωρή

Πολυβώτης Νισύρου (Μανώλης Χασαπλαδάκης): Χαρτοφύλλης, Χειμωνέττος, Φασουλάρης, Ανδριώτης, Νομικός, Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Ορσάρης, Χασαπλαδάκης, Καζάντης, Καμπανής

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top