Εκκίνηση με πεντάρα για τους Πάνθηρες

[ad_1]

Οι Πάνθηρες επικράτησαν εύκολα με 5-0 επί του Απόλλωνα Απολλώνων  στο “πλαίσιο” της πρώτης αγωνιστικής του Α Ομίλου. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Σαπαλίδης και Σαλαμαστράκης, ενώ ένα ακόμη σημείωσε ο Οσμενάι για την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς.

Το ματς

Οι Πάνθηρες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο δεύτερο λεπτό, μιας και ο Τζαβάρας έπεσε μετά από μαρκάρισμα εντός περιοχής, με τον διαιτητή Παλούκη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Σαπαλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Καλανδράνης διάλεξε την σωστή γωνία κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του. Ο έμπειρος επιθετικός εξιλεώθηκε μόλις λίγα λεπτά αργότερα, καθώς με κεφαλιά “ψαράκι”, ύστερα από σέντρα του Καβουκλή πέτυχε το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει. Στο 15′ ο Γαϊτάνος εκτέλεσε το κόρνερ που προ ολίγου είχε κερδίσει η ομάδα του. Ο Σαλαμαστράκης ήταν ο νικητής στην εν αέρια μονομαχία και με όμορφη κεφαλιά “έγραψε” το 2-0 στην αναμέτρηση.

Σχεδόν το ίδιο… σκηνικό συνέβη και στο 23′. Ο Γαϊτάνος εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ σε εξαιρετικό σημείο, σημάδεψε προς το κεφάλι του Σαλαμαστράκη και εκείνος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα για το 3-0. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους, οι Πάνθηρες έψαξαν και τέταρτο τέρμα, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι, το 3-0 ήταν το σκορ που με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά. Οι Πάνθηρες συνέχισαν να είναι η κυρίαρχη ομάδα και να έχουν τις φάσεις, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 82′  ήρθε το τέταρτο τέρμα, με εύστοχο πλασέ του Οσμενάι, έπειτα από ασίστ του Τσαλόλη. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαπαλίδης στο 86ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γρύλη νίκησε τον Καλανδράνη για το 5-0, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

MVP

Ο Στέργος Γαϊτάνος πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Είχε τις δύο ασίστ και η γενικότερη παρουσία του στον άξονα υπήρξε κομβική ώστε να έρθει η εύκολη επικράτηση.

Στο ύψος του

Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Γιώργος Σαλαμαστράκης που βρήκε 2 γκολ με κεφαλιές. Ενώ υπήρξε άψογος και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Διαιτησία

Παλούκης Χ

Βοηθοί: Κυριακίδης, Μοσχής

Οι συνθέσεις:

Πάνθηρες (Σάσα Γιόνοβιτς): Ζουρίδης, Τζαβάρας (78′ Μυλωνάκης Α.), Σαλαμαστράκης, Μόλι (56′ Οσμενάι), Κώτης, Καβουκλής Κ., Κορέας, Καβουκλής Μ. (65′ Τσαλόλης), Πάνο (78′ Γρύλης), Γαϊτάνος (78′ Μυλωνάκης Π.), Σαπαλίδης.

Απόλλων Απολλώνων (Γρηγόρης Σαρρής): Καλανδράνης, Γεωργακόπουλος, Τσικούρης, Πλάτσης, Λαγογένης, Κουρέλης, Μαχραμάς Ε. (46′ Μουστούκης), Πονήρης (21′ Ράπκα), Ξεζωνάκης, Ντόντα (21′ Μαχραμάς Γ.), Ντρέου (21′ Παλάζης).

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top