Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο του Πύργου – Κρέμασαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην είσοδο


Advertisements

Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο του Πύργου - Κρέμασαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην είσοδο

Advertisements

Ένα απαράδεκτο γεγονός που προσβάλει όλη την κοινωνία της Ηλείας. Άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο νηπιαγωγείου του Πύργου χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Advertisements

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews, η διευθύντρια του 5ου νηπιαγωγείου του Πύργου Ηλείας κατήγγειλε ότι για μία ακόμη φορά βρέθηκαν κρεμασμένα στην πόρτα της εισόδου, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Advertisements

Επιπλέον, όπως αναφέρει η διευθύντρια, κάποιος ή κάποιοι θέλησαν να κάνουν πλάκα, με έναν πολύ άσχημο τρόπο, καθώς πολλές φορές κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο τα μικρά παιδιά, βρίσκουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην πόρτα εισόδου, με υπαρκτό τον κίνδυνο να τα πατήσουν.

Advertisements

Η διευθύντρια του 5ου νηπιαγωγείου Πύργου τόνισε ακόμα ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία, τόσο τη δική της, όσο και των άλλων εκπαιδευτικών, που μαζεύουν και πετάνε τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, αφού δεν ξέρει κανείς αν μπορούν να κολλήσουν κάποια αρρώστια.

Advertisements

To άρθρο Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο του Πύργου – Κρέμασαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην είσοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top