Εδραιώθηκε στην τρίτη θέση με τεσσάρα!

[ad_1]


Με σόου του ασταμάτητου Λινγκάνσι, ο Α.Ο. Σύμης επικράτησε 4-0 της Ασπίδας Σαλάκου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου.

Το ματς:

Η ομάδα του Σπύρου Χατζηπέτρου ήταν εμφανώς ανώτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 17’ με «δράστη» τον Λινγκάνσι, ο οποίος νίκησε τον Μαριέττο για το 1-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Λινγκάνσι, ενώ στο 66’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-0 για τον Α.Ο. Σύμης.

Το τρίτο γκολ ουσιαστικά «τελείωσε» την υπόθεση νίκη, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μιχάλης Χατζηπέτρος νίκησε τον γκολκίπερ της Ασπίδας, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

MVP

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αλέξανδρο Λινγκάνσι, ο οποίος σημείωσε προσωπικό χατ-τρικ, οδηγώντας την Σύμη σε ένα ακόμα τρίποντο.

Στο ύψος του

Καλή παρουσία και από τον νεαρό Γιάννη Κουμπιάδη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαιτησία

Βλάχος Βασίλης

Βοηθοί: Συμιακάκης – Ντόκος

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. Σύμης (Σπύρος Χατζηπέτρος): Σεμερτζάκης, Κρητικός, Λεβεντέρης, Χατζηπέτρος Μ, Χατζηπέτρος Ν, Τσατταλιός, Κουμπιάδης Ι. (80’ Κουμπιάδης Α.), Μαστρογιαννάκης, Λεβεντέρης Α. (60’ Αναγνωστόπουλος), Λινγκάνσι Α. (80’ Βαρσάμης), Λουκίσσας.

Ασπίδα Σαλάκου (Γιάννης Καμίτσης): Μαριέττος, Καρασάββας, Ζουγλάς (39’ Καραβόλιας, 82’ Κιουζελλέρ), Γιουτζεσόι, Ταμπάκ, Καϊμαξή, Κεφάλας, Κατταβενός, Λάμπρου, Παππάς (75’ Αναστασίου), Κωστόπουλος.

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top