Δωροδοκούσαν ψηφοφόρους στο Μεσολόγγι – Πιάστηκαν με 13.500 ευρώ έξω από εκλογικά κέντρα


Advertisements

Δωροδοκούσαν ψηφοφόρους στο Μεσολόγγι - Πιάστηκαν με 13.500 ευρώ έξω από εκλογικά κέντρα

Advertisements

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι για δωροδοκία ψηφοφόρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κατασχέθηκαν 13.500 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Advertisements

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μεσολογγίου, οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για δωροδοκία πολίτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής (08.10.2023).

Advertisements

Προηγήθηκε καταγγελία, βάσει της οποίας, οι τρεις κατηγορούμενοι δωροδοκούσαν ψηφοφόρους τη στιγμή που οι τελευταίοι προσέρχονταν στα εκλογικά κέντρα της περιοχής.

Advertisements

Ειδικότερα, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μεσολογγίου εντόπισαν τους τρεις κατηγορούμενους σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε αυλή σχολείου που λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο, αλλά και εξωτερικά του κτιρίου.

Advertisements

Σε έλεγχο που ακολούθησε, οι άνδρες της ΕΛΑΣ εντόπισαν στο εσωτερικό των αυτοκινήτων σταυρωμένα ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, καθώς και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις.

Advertisements

Επίσης, στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν μέσα σε τσάντα 13.500 ευρώ και σταυρωμένα ψηφοδέλτια.

Advertisements

Οι τρεις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Advertisements

To άρθρο Δωροδοκούσαν ψηφοφόρους στο Μεσολόγγι – Πιάστηκαν με 13.500 ευρώ έξω από εκλογικά κέντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top