Δωροδοκούσαν ψηφοφόρους στο Μεσολόγγι – Πιάστηκαν με 13.500 ευρώ έξω από εκλογικά κέντρα

[ad_1]

Δωροδοκούσαν ψηφοφόρους στο Μεσολόγγι - Πιάστηκαν με 13.500 ευρώ έξω από εκλογικά κέντρα

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι για δωροδοκία ψηφοφόρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κατασχέθηκαν 13.500 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μεσολογγίου, οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για δωροδοκία πολίτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής (08.10.2023).

Προηγήθηκε καταγγελία, βάσει της οποίας, οι τρεις κατηγορούμενοι δωροδοκούσαν ψηφοφόρους τη στιγμή που οι τελευταίοι προσέρχονταν στα εκλογικά κέντρα της περιοχής.

Ειδικότερα, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μεσολογγίου εντόπισαν τους τρεις κατηγορούμενους σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε αυλή σχολείου που λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο, αλλά και εξωτερικά του κτιρίου.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, οι άνδρες της ΕΛΑΣ εντόπισαν στο εσωτερικό των αυτοκινήτων σταυρωμένα ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, καθώς και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις.

Επίσης, στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν μέσα σε τσάντα 13.500 ευρώ και σταυρωμένα ψηφοδέλτια.

Οι τρεις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

To άρθρο Δωροδοκούσαν ψηφοφόρους στο Μεσολόγγι – Πιάστηκαν με 13.500 ευρώ έξω από εκλογικά κέντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top