Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών για την παρέλαση – Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και το θρυλικό Spitfire


Advertisements

Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών για την παρέλαση - Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και το θρυλικό Spitfire

Advertisements

Όλα έτοιμα για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η πρόβα τζενεράλε γίνεται σήμερα με δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών…

Advertisements

Δοκιμαστικές πτήσεις στον αέρα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα μετά τις 11:00 το πρωί μαχητικά αεροσκάφη, ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Οι δοκιμαστικές πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (26/10) εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. 

Advertisements

Έτσι, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική πτήση του Ιπτάμενου Επίδειξης της Ομάδας «ΖΕΥΣ» που θα εκτελέσει εναέριο πρόγραμμα ελιγμών, κατά τη διάρκεια της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης, καθώς και του θρυλικού Spitfire.

Advertisements

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο δοκιμαστικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν της πόλης της Θεσσαλονίκης, μεταξύ 11:00 και 13:00».

Advertisements

 

Advertisements

To άρθρο Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών για την παρέλαση – Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και το θρυλικό Spitfire δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top