Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών για την παρέλαση – Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και το θρυλικό Spitfire

[ad_1]

Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών για την παρέλαση - Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και το θρυλικό Spitfire

Όλα έτοιμα για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η πρόβα τζενεράλε γίνεται σήμερα με δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών…

Δοκιμαστικές πτήσεις στον αέρα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα μετά τις 11:00 το πρωί μαχητικά αεροσκάφη, ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Οι δοκιμαστικές πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (26/10) εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. 

Έτσι, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική πτήση του Ιπτάμενου Επίδειξης της Ομάδας «ΖΕΥΣ» που θα εκτελέσει εναέριο πρόγραμμα ελιγμών, κατά τη διάρκεια της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης, καθώς και του θρυλικού Spitfire.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο δοκιμαστικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν της πόλης της Θεσσαλονίκης, μεταξύ 11:00 και 13:00».

 

To άρθρο Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών για την παρέλαση – Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και το θρυλικό Spitfire δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top