Γιατί στηρίζω Αντώνη Καμπουράκη – Άρθρο παρέμβαση του Βασίλειου Χατζηχριστοδούλου


Advertisements

Άρθρο παρέμβαση του Βασίλειου Χατζηχριστοδούλου

Advertisements

 

Advertisements

Την Κυριακή ψηφίζουμε ξανά για Δήμαρχο. Οι εργαζόμενοι της Ρόδου πρέπει να πάρουν θέση. Είναι ο τόπος μας, είναι οι δουλειές μας, είναι το νησί που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι του νησιού μας πρέπει να εκφράσουν τη θέλησή τους για το πως θα προχωρήσει το νησί μας. 

Advertisements

Το υψηλό ποσοστό του 42,74% που συγκέντρωσε ο Αντώνης Καμπουράκης δείχνει καθαρά την κατεύθυνση που επιθυμεί η πλειοψηφία του ροδιακού λαού. Για λίγες μόνον ψήφους δεν είναι ήδη από την πρώτη Κυριακή Δήμαρχος Ρόδου. Πρέπει όμως να είναι Δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή. 

Advertisements

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, αλλά και αλλού, έτυχαν του απόλυτου σεβασμού του Αντώνη Καμπουράκη, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Δίπλα μας σε πάρα πολλές διεκδικήσεις μας και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων για τους εργαζόμενους και την υποστήριξή τους, τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης που ακολούθησε, όσο και μετά την πρόσφατη πυρκαγιά.

Advertisements

Πρωταγωνίστησε ο ίδιος προσωπικά στην υπογραφή τοπικής κλαδικής σύμβασης για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, ώστε τα οφέλη από τις καλές τουριστικές σεζόν στο νησί μας, να φτάνουν και στην αδύναμη κοινωνία. Να φτάσουν σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς.

Advertisements

Στήριξε τα νοικοκυριά με γενναίες μειώσεις των δημοτικών τελών, όταν σε όλα τα υπόλοιπα βλέπαμε μόνον αυξήσεις. Έκανε παρεμβάσεις σε πάνω από 100 σχολικά συγκροτήματα, ώστε το νησί μας να έχει σύγχρονα και ασφαλή δημόσια σχολεία, για το παιδί κάθε εργαζόμενου. Έδωσε έμφαση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που είναι προς όφελος της ορθής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου κάθε εργαζόμενου. Στάθηκε δίπλα στις εργαζόμενες μητέρες, με τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Δημιούργησε τον Ξενώνα Αστέγων, ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη δομή προστασίας για αδύναμους συμπολίτες μας. 

Advertisements

Οι πειραματισμοί ποτέ δεν βγάζουν σε καλό. Συνήθως μας πάνε σε περιπέτειες. Κι από περιπέτειες έχουμε χορτάσει όλα τα τελευταία χρόνια. Για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους είναι σημαντικό να υπάρχει ένας Δήμος – σταθερό σημείο αναφοράς, για πολιτικές που θα έχουν στο επίκεντρο την κοινωνική πρόοδο και την ευημερία όλων στη νησί μας. Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ο Δήμαρχος που μπορεί να το εγγυηθεί.

Advertisements

 

Advertisements

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Advertisements

Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Advertisements

Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Advertisements

Μέλος του Δ.Σ. του Ι.Ν.Ε. Γ.Σ.Σ.Ε Ρόδου – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Advertisements

Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος – Παράρτημα Ρόδου

Advertisements

 

Advertisements

 

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top