Γείτονες πιάστηκαν στα χέρια για μια κάμερα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στο Αυτόφωρο

[ad_1]

Γείτονες πιάστηκαν στα χέρια για μια κάμερα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στο Αυτόφωρο

Στα δικαστήρια κατέληξαν δύο γείτονες στη Θεσσαλονίκη για μια κάμερα ασφαλείας.

Οι δυο άνδρες από τη Θεσσαλονίκη, που μένουν σε διπλανά διαμερίσματα είχαν φραστικό επεισόδιο για μια κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο ένας στο μπαλκόνι του, αμέσως μετά πιάστηκαν στα χέρια, αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο Αυτόφωρο.

Πρόκειται για έναν 44χρονο κι έναν 56χρονο, εις βάρος των οποίων απαγγέλθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

Οι δύο άνδρες που μένουν δίπλα, δίπλα στη Θεσσαλονίκη φέρονται να ήταν στα μαχαίρια εδώ και καιρό και οι μεταξύ τους εντάσεις φαίνεται πως ήταν συνεχείς.

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, αποτέλεσε μία κάμερα ασφαλείας, την οποία κατήγγειλε ο 56χρονος ότι τοποθέτησε ο 44χρονος στο μπαλκόνι του στο διαμερισμά του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ισχυρίζεται ότι η κάμερα καταγράφει και το δικό του μπαλκόνι, κάτι που ο δεύτερος αρνείται.

Όταν το προηγούμενο 24ωρο ο 56χρονος ζήτησε από τον γείτονά του να βγάλει την κάμερα, δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με συνέπεια να συμπλακούν.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου – Αναλήψεως και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου η δίκη τους αναβλήθηκε.

Οι δύο γείτονες δεσμεύτηκαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι μέχρι τη δίκη δεν θα υπάρξει άλλη ένταση και υπό αυτές τις συνθήκες ήρθη η κράτησή τους.

To άρθρο Γείτονες πιάστηκαν στα χέρια για μια κάμερα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στο Αυτόφωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top