«Βράζει» ο κόσμος στα Χανιά για τη δολοφονία στο Blue Horizon – Νέα διαμαρτυρία στο λιμάνι

[ad_1]

«Βράζει» ο κόσμος στα Χανιά για τη δολοφονία στο Blue Horizon - Νέα διαμαρτυρία στο λιμάνι

Στο δρόμο έχει βγάλει τον κόσμο της Κρήτης, η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο πλοίο Blue Horizon, στο οποίο προσπαθούσε να επιβιβαστεί αλλά… τον πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε.

Σύμφωνα με το Flashnews, το απόγευμα της Πέμπτης πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι της Σούδας για να διαμαρτυρηθεί για το χαμό του Αντώνη. 

Οι διαδηλωτές  μαζεύτηκαν μπροστά από το καράβι ΕΛΥΡΟΣ με δρομολόγιο προς Πειραιά, το οποίο είναι της ίδιας εταιρείας με το Blue Horizon, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό διαμαρτυρίας για τον πνιγμό του Αντώνη.

 

Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ πολιτών και ανδρών του λιμενικού. 
Ένας άνδρας φαίνεται να φωνάζει εξαγριωμένος «ήρθες να σκοτώσεις τον αδερφό σου;» με έναν άλλον να προσθέτει «δεν ντρέπεστε να’ ρθείτε εδώ;» και «έχει πεθάνει ένα παιδί, δεν θα το ανεχτούμε αυτό».

Παρόμοιες κινητοποιήσεις έχουν γίνει και σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ χθες το βράδυ, το Blue Horizon απέπλευσε από το λιμάνι του Ηρακλείου με έξι ώρες καθυστέρηση λόγω των διαδηλώσεων, με νέο πλήρωμα και διαφορετικό καπετάνιο, λόγω του μεγέθους της κινητοποίησης.

 

To άρθρο «Βράζει» ο κόσμος στα Χανιά για τη δολοφονία στο Blue Horizon – Νέα διαμαρτυρία στο λιμάνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top