Η εμπειρία στην εκπ/ση, 12 χρόνια Δ/ντης του Βενετοκλειου Γυμνασίου,,στη τοπική αυτοδιοίκηση 13 χρόνια πρόεδρος της κοινότητας Βατιου,12 χρόνια πρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βατιου, 40 χρόνια στο χώρο του Μπάσκετ σαν αθλητής και προπονητής μου επιτρεπει να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη του Νίκου Γερονικολα.

Η αγάπη και ο σεβασμός προς όλους από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα ήταν βασικές μου αρχές.Οι άριστες σχέσεις που είχα με τους συναδέλφους μου,τους μαθητές, τους γονείς μου δίνει το δικαίωμα να τους κοιτάξω στα μάτια και να ζητησω να με τιμήσουν με το προσωπικό Σταυρό στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αρχή Οργάνωσης”.

Υπηρέτησα με μεγάλο ζήλο το χωριό μου.Ειμαι υπερήφανος για το έργο και τις υποδομές που έγιναν στη κοινότητα.Απευθυνομαι στους συγχωριανούς μου να με ξαναστηριξουν για να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο το χωριό μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου αν εκλεγεί Δήμαρχος ο Νίκος Γερονικολας. Στους αθλητές μου,στους συναθλητές μου,στους παράγοντες των ομάδων που υπήρξα μέλος και σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού υπόσχομαι ότι στο πρόσωπο μου θα βρουν αυτόν που θα προσπαθήσει να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκατασεις και να δοθούν λύσεις στα θέματα του αθλητισμού. Στους Νοτιοροδιτες βεβαιώνω ότι τα θέματα τις Ν.Ροδου θα είναι τα πρώτα στην αντζετα μου για άμεσες λύσεις με προσωπικές παρεμβάσεις.