Αφεντικό με Μανιά ο Διαγόρας!

[ad_1]


Ιδανικό ξεκίνημα στα play out της Super League 2 για τον Διαγόρα, ο οποίος παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε 0-1 του Παναθηναϊκού Β’ στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Μιχάλη Μανιά και ανέβασε την διαφορά από τους διώκτες του.

Το ματς:

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσαν τον «γηραιό» και προσπάθησαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ, απειλώντας στο 13’, με τον Λαδά να βγαίνει νικητής στο τετ-α-τετ με τον Αθανασακόπουλο. Τρία λεπτά αργότερα και στην πρώτη της καλή στιγμή στην αναμέτρηση, η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς κατέφερε να αιφνιδιάσει το «τριφύλλι». Πιο συγκεκριμένα, στο 16’ ο Λεσάι έκανε το γύρισμα προς την περιοχή, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Μανιάς με ψύχραιμο κοντινό πλασέ, νίκησε τον Ξενόπουλο και έδωσε το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους». Παρά το 0-1 του Διαγόρα, ο Παναθηναϊκός Β’ συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησε εκ νέου στο 18’, με τον Λαδά να απομακρύνει με υπερένταση το σουτ που επιχείρησε ο Μπιλάλ. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επέβαλε τον ρυθμό της, ωστόσο στις ευκαιρίες που τις δόθηκαν δεν κατέφερε να βρει δίχτυα, με τον «γηραιό» να κρατάει το προβάδισμα, πηγαίνοντας προηγούμενος στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε αρκετά, με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Λαδά. Ο «γηραιός» από την πλευρά του έκλεισε καλά τους χώρους, διαφύλαξε το 0-1 και έφυγε από τη Νέα Σμύρνη με ένα «χρυσό» τρίποντο.

Διαιτησία

Δραγάτης Αλέξανδρος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου) – Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Κάτρης (68’ Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Φρόκου (80’ Καραμπάς), Κυριόπουλος, Μαντσίνι (80’ Λιούμης), Μπιλάλ (62’ Νταμπίζας).

Π.Α.Ε. Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (81’ Ματίγιεβιτς), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μασούρας, Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Αντεσίνα (58’ λ.τρ. Βολάκης), Λεσάι (74’ Τσάβος), Μανιάς.

[ad_2]

Source link

Scroll to Top