«Αποφάσισα να μιλήσω γιατί έγινα μητέρα» – Καταθέσεις που σοκάρουν στη δίκη του προπονητή Τάε Κβον Ντο στο Ηράκλειο


Advertisements

«Αποφάσισα να μιλήσω γιατί έγινα μητέρα» - Καταθέσεις που σοκάρουν στη δίκη του προπονητή Τάε Κβον Ντο στο Ηράκλειο

Advertisements

Άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 47χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο από το Λασίθι. Μέσα από καταθέσεις πρώην αθλητών, που τότε ήταν ανήλικοι, προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος τούς υποχρέωνε να του κάνουν μασάζ ακόμα και στα οπίσθια.

Advertisements

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο του Ηρακλείου με κατηγορούμενο τον προπονητή Τάε Κβον Ντο υπήρξαν καταθέσεις άκρως επιβαρυντικές για τον 47χρονο, αλλά και κάποιες, σύμφωνα με τις οποίες όλα όσα έχουν καταγγελθεί έχουν να κάνουν με παλιά απωθημένα και συμπεριφορές.

Advertisements

Ωστόσο, όπως προκύπτει από πλήθος καταθέσεων, ο προπονητής με τα χρυσά μετάλλια, ήθελε να του κάνουν μασάζ τα παιδιά στα ταξίδια με τα πλοία διότι ήταν… πιασμένος.

Advertisements

Μέσα από καταθέσεις πρώην αθλητών, που κάποιοι σήμερα είναι ενήλικοι, προκύπτει ότι σε κάθε ακτοπλοϊκό ταξίδι της αποστολής για τη συμμετοχή τους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο 47χρονος προπονητής συνταξίδευε στην καμπίνα με δύο αθλητές επιλογής του, τους οποίους υποχρέωνε να του κάνουν μασάζ.

Advertisements

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η κατάθεση δύο πρώην αθλητών του, οι οποίοι μάλιστα είναι πρώτα ξαδέλφια. Ο ένας τάχθηκε κατά του προπονητή, ο άλλος υπέρ του. Και οι δύο επιβεβαίωσαν το μασάζ, υπό διαφορετικό, όμως, πρίσμα.

Advertisements

Ο πρώτος κατέθεσε ότι εξαναγκάστηκε να του κάνει από κοινού μασάζ με άλλο παιδί, δύο φορές, σε ταξίδια που έγιναν τον Νοέμβριο του 2015 και τον Νοέμβριο του 2016 (σ.σ. σε αυτό ήταν και η μητέρα του) για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ενέδιδαν για να τους αφήσει να κάνουν βόλτα στο πλοίο, διαφορετικά θα τους τιμωρούσε, όπως είπε. Το μασάζ κρατούσε περίπου δύο ώρες. «Δύο ώρες τον τρίβατε;», απόρησε η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου.

Advertisements

Ο 21χρονος, σήμερα, νεαρός κατέθεσε ακόμα ότι όσο του έκαναν μασάζ, ο δάσκαλος έβλεπε πορνό στο κινητό του, ενώ είχε το χέρι του μέσα στο εσώρουχο.

Advertisements

Ο ξάδερφός του πάλι υποστήριξε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Κατέθεσε ότι και εκείνος έκανε μασάζ στον προπονητή μέσα στην καμπίνα, όμως ήταν απόλυτα φυσιολογικό και κρατούσε περίπου 15 λεπτά. Οι αθλητές τον έτριβαν και εκείνος έπαιζε στο κινητό. «Δεν είχα πρόβλημα με τη διαδικασία… Λένε όλοι πράγματα που εγώ δεν τα έχω δει ποτέ». Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι πρόκειται για εσκεμμένες καταγγελίες, καθώς τα παιδιά είχαν διάφορα θέματα με τον προπονητή, π.χ. για την παρακράτηση των δελτίων τους.

Advertisements

Δίκη προπονητή Τάε Κβον Ντο στο Ηράκλειο: «Πρόσφατα έγινα μητέρα. Ήταν καιρός να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Στο δικαστήριο κατέθεσε και μία πρώην αθλήτρια του 47χρονου, η οποία σήμερα είναι 34 ετών και η περίπτωσή της δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Την κοπέλα αυτή την προπονούσε την περίοδο 2003 – 2005, από Β’ Γυμνασίου έως Α’ Λυκείου. Περιέγραψε ότι ως παιδί ήταν εσωστρεφές, ήπιων τόνων και έκανε focus στα μαθήματα και τον αθλητισμό.

Advertisements

Κατέθεσε ότι αρχές Σεπτεμβρίου του 2004, επιστρέφοντας από την κατασκήνωση του καλοκαιριού, θέλησε να κάνει διπλές προπονήσεις για να αναπληρώσει τα χαμένα μαθήματα. Περιέγραψε ότι την ημέρα εκείνη ο προπονητής τής έδωσε οδηγίες να κάνει ανοίγματα σε μία διπλανή αίθουσα.

Advertisements

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ο 47χρονος την πλησίασε από πίσω δήθεν για να τη βοηθήσει στα ανοίγματα, άρχισε να τρίβεται πάνω της, ένιωσε τη στύση του και τον άκουσε να βαριανασαίνει. «Δάσκαλε, πονάω» του είπε, για να τον κάνει να σταματήσει. «Μου είπε λίγο ακόμα. Ήταν ερεθισμένος, πάνω μου, βαριανάσαινε και δεν με άφηνε να φύγω»!

Advertisements

Η διαδικασία συνεχίστηκε με τις καταθέσεις μαρτύρων και τελικά διακόπηκε για τις 4 Οκτωβρίου.

Advertisements

To άρθρο «Αποφάσισα να μιλήσω γιατί έγινα μητέρα» – Καταθέσεις που σοκάρουν στη δίκη του προπονητή Τάε Κβον Ντο στο Ηράκλειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top