Αποκλεισμένοι σε πλοίο για μία ημέρα 384 επιβάτες – «Περιμένουμε αγανακτισμένοι να δέσει στον Βόλο»


Advertisements

Αποκλεισμένοι σε πλοίο για μία ημέρα 384 επιβάτες - «Περιμένουμε αγανακτισμένοι να δέσει στον Βόλο»

Advertisements

Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι επιβάτες πλοίου που βρίσκεται έξω από το λιμάνι του Βόλου. Ξεκίνησαν από την Σκόπελο αλλά ακόμα δεν έχουν αποβιβαστεί…

Advertisements

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel που πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα.Οι μεγαλύτερες καταστροφές εντοπίζονται στη Μαγνησία, με τον Βόλο να μετρά τις πληγές του.Προβλήματα υπάρχουν και στις συγκοινωνίες των πλοίων, αφού δεν μπορούν να δέσουν στο λιμάνι της περιοχής λόγω της κακοκαιρίας.

Advertisements

«Είμαστε από χθες, στις 23:00 η ώρα περίπου το βράδυ μέσα στον Παγασητικό κόλπο και περιμένουμε κάποιος να δώσει εντολή να δέσουμε στο λιμάνι του Βόλου, ωστόσο όλοι ξέρουμε την κατάσταση και αυτό δεν είναι εφικτό αυτήν την στιγμή και δεν ξέρουμε πότε θα είναι εφικτό», λέει στο Mega, επιβάτης του πλοίου που ξεκίνησε από την Σκόπελο.

Advertisements

Το πλοίο ξεκίνησε στη 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν έχει δέσει στο λιμάνι. «Είμαστε εδώ και περιμένουμε, έχουμε αγανακτήσει, είμαστε εγκλωβισμένοι στο πλοίο από χθες με παιδιά».

Advertisements
Advertisements

To άρθρο Αποκλεισμένοι σε πλοίο για μία ημέρα 384 επιβάτες – «Περιμένουμε αγανακτισμένοι να δέσει στον Βόλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top