Απέδρασε από τον Αρχάγγελο σε συγκλονιστικό ματς ο Απόλλωνας

[ad_1]

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο γήπεδο Αρχαγγέλου, ο Απόλλωνας απέδρασε αλώβητος για ακόμα ένα παιχνίδι επικρατώντας με 4-3 του Άρη και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων κατά την διάρκεια του ματς με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο τρίποντο χάρη στα τέρματα των Σπαχιού, Μαγιόγλου Δ, Τζύρα και αυτογκόλ του Τάσου Μαγιόγλου. Δύο γκολ ο Νικολού και ένα ο Πρίφτι για τους γηπεδούχους. Από μια κόκκινη για τις δύο ομάδες με τους Τάσο Μαγιόγλου και Σπαχιού να αποβάλλονται για λεκτική αντιπαράθεση.

Το ματς

Με το καλημέρα στο ματς οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0. Ο Τσανάκου με κάθετη πάσα βρήκε τον Πρίφτι, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Ροδίτη να αποκρούει με τα πόδια. Ο Άρης προσπάθησε να αιφνιδιάσει, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς πήραν το προβάδισμα. Στο 14΄ ο Λαγκεσίρα βγήκε στην αντεπίθεση από δεξιά, πάσαρε για τον Μαγιόγλου, αυτός με την σειρά του πέρασε κάθετα στον Σπαχιού και ο τελευταίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πάγωσαν μετά το γκολ και άργησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 25΄ ο Απόλλωνας απείλησε ξανά με τον Καμπούρη να εκτελεί φάουλ και τον Δημήτρη Μαγιόγλου με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 37΄ οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Λαμπριανό να περνά εξαιρετική μπαλιά από τον άξονα στον Μάλλιο και ο τελευταίος σε τετ-α-τετ με τον Ροδίτη, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άρης πλήρωσε την ευκαιρία ξανά, καθώς ο Σπαχιού έκλεψε την μπάλα από το Κριπιντίρη, έφτασε σε θέση τετ-α-τετ, πλασάροντας τον Κοντογιωργάκη και αναγκάζοντας τον Καλαμπούκη να διώξει με αυτοθυσία στην γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σπαχιού γύρισε ξανά παράλληλα με τον Τάσο Μαγιόγλου να στέλνει την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Στο φίναλε του πρώτου μέρους ο Άρης κατάφερε να μπει ξανά στην διεκδίκηση του ματς, καθώς ο Μάλλιος εκμεταλλεύτηκε την φάση διαρκείας στα καρέ του Ροδίτη, γύρισε για τον Πρίφτι που πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-2.

Συγκλονιστική εξέλιξη και στο δεύτερο μέρος με αρκετά γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. Στο 53΄ ο Σπαχιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ και τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν μια ακόμα εξαιρετική αντεπίθεση. Ο Τζύρα από αριστερά πέρασε στον άξονα για τον Σπαχιού, αυτός με την σειρά του βρήκε τον Δημήτρη Μαγιόγλου, που «τσίμπησε» την μπάλα προ των αμυνόμενων,  πασάροντας στο ιδανικό σημείο για τον Τζύρα και ο τελευταίος με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 1-3.

Ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και στο 63΄ απείλησε ξανά με την παράλληλα σέντρα του Τσανάκου από αριστερά, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Πρίφτη από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 69΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν εκ νέου το παιχνίδι. Ο Μάλλιος με διαγώνια πάσα βρήκε τον Νικολού, αυτός πάτησε περιοχή από αριστερά και πλάσαρε στα δίχτυα για το 2-3. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Στατιού με κάθετη πάσα βρήκε τον Σπαχιού στα δεξιά, αυτός γύρισε παράλληλα στον Μαγιόγλου και ο τελευταίος με εξουδετερωμένο τον Κοντογιωργάκη πέτυχε το 2-4.

Τα αίματα άναψαν στο 73΄ όταν οι Τάσος Μαγιόγλου και Ντάνιελ Σπαχιού αντίκρισαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Πατσιόπουλου και αμφότεροι αποβλήθηκαν από το ματς για λεκτική αντιπαράθεση. Ο Άρης πίεζε στο φινάλε και κατάφερε στο 88ο λεπτό να βάλει φωτιά στην αναμέτρηση. Ο Νικολού επιχείρησε μια σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ροδίτη για το 3-4.  Η τελευταία καλή στιγμή άνηκε στον Απόλλωνα καθώς στο 94΄ ο Λαγκεσίρα εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Στελλά, έκανε το σουτ με τον Κοντογιωργάκη να απομακρύνει με δυσκολία.

MVP

Ο Δημήτρης Μαγιόγλου έκλεψε την δόξα από τον εξαιρετικό για ακόμα ένα ματς Ντάνιελ Σπαχιού. Επιβλητική εμφάνιση από τον μέσο του Απόλλωνα που είχε ένα γκολ, δύο ασίστ,

Στο ύψος του

Πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο από τον Αντώνη Νικολού που πέτυχε δύο τέρματα βάζοντας ξανά στο ματς την ομάδα του.

Διαιτησία

Πατσιόπουλος Θωμάς

Βοηθοί: Στεφανάκης, Βλάχος

Οι συνθέσεις: 

Άρης Αρχαγγέλου (Χρυσόστομος Χάσταλης): Κοντογιωργάκης, Μαγιόγλου, Σακελλάρης (46΄ Στάτης Τ), Καλαμπούκης, Μάλλιος, Νικολού, Λαμπριανός (46΄ Τσανάκου), Κριπιντίρης (60΄ Γιακουμάκης), Στάτης Μ, Πρίφτι, Παρδαλός (81΄ Γιασιράνης)

Απόλλων Καλυθιών (Άρης Μιχαηλίδης): Ροδίτης, Σαββούλης, Κυρίτσης (89΄ Μάστορας), Καμπούρης, Χατζηνικόλας, Τζίρα (82΄ Καγιάς), Μαγιόγλου Δ, Στατιού, Λαγκεσίρα, Στελλάς, Σπαχιού.

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top