Απάτη με «δόλωμα» τον έρωτα – Νεαρή Βολιώτισσα έχασε 80.000 ευρώ χωρίς να καταλάβει την παγίδα

[ad_1]

Απάτη με «δόλωμα» τον έρωτα - Νεαρή Βολιώτισσα έχασε 80.000 ευρώ χωρίς να καταλάβει την παγίδα

Η απάτη στήθηκε με προσοχή και η άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε. Βόλος και Θεσσαλονίκη συζητούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως…

Η απάτη στήθηκε, το αρχικό κόλπο έπεισε την άτυχη γυναίκα και οι δράστες συνέχιζαν να την «ξεζουμίζουν» οικονομικά για μήνες. Συνολικά το θύμα έχασε 80.000 ευρώ. Όπως αποκαλύπτεται οι δύο Νιγηριανοί που σκάρωσαν και υλοποίησαν το χτύπημα βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα που έβαλαν στο στόχαστρο ζούσε στον Βόλο. Ο ένας είχε καταφέρει να την πείσει πως ήταν αξιωματικός και ο φίλος του, που συνελήφθη, είχε ρόλο κλειδί στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Θύμα απάτης με δράστες δύο Νιγηριανούς που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη και δόλωμα τον έρωτα έπεσε μια 50χρονη γυναίκα στον Βόλο η οποία έχασε συνολικά 80.000 ευρώ. Η απάτη στήθηκε μέσω σελίδας γνωριμιών στην οποία ο ένας εκ των Νιγηριανών εμφανιζόταν ως αξιωματικός από τη Συρία.

Όπως αναφέρει το gegonota.news η 50χρονη αισθανόταν πως ο διαδικτυακός σύντροφός της, την εμπιστευόταν γιατί της είχε δώσει τους κωδικούς από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Σε κάποια φάση και ενώ η επικοινωνία εξελισσόταν καθημερινά, ο «Σύρος αξιωματικός» της ζήτησε χρήματα γιατί, όπως της είπε, ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει μεταφορά σε χώρα του εξωτερικού.

Εκείνη σταδιακά άρχισε να του καταβάλλει μεγάλα ποσά, που διοχετεύονταν στον λογαριασμό ενός Νιγηριανού φίλου του στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος και συνελήφθη.

Η υπόθεση που εκδικάστηκε την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στον Βόλο αφορούσε ένα μονο έμβασμα 30.000 ευρώ, από τα συνολικά 80.000 ευρώ που υπεξαίρεσαν από την γυναίκα οι δύο απατεώνες.

Σημειώνεται ότι ο βασικός κατηγορούμενος δεν έχει συλληφθεί και ο κατηγορούμενος συνεργός του δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, απλά έκανε μια εξυπηρέτηση. Όταν όμως ρωτήθηκε γιατί δεν επέστρεψε τα χρήματα στη γυναίκα όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, αποκάλυψε πως πλήρωσε τα χρέη του μεταξύ των οποίων και στην Εφορία.

Ο Νιγηριανός καταδικάστηκε σε τρια χρόνια χωρίς αναστολή με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη ενώ εάν καταδικαστεί και στο Εφετείο θα εκτίσει τρια χρόνια ποινής.

To άρθρο Απάτη με «δόλωμα» τον έρωτα – Νεαρή Βολιώτισσα έχασε 80.000 ευρώ χωρίς να καταλάβει την παγίδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top