Αλέξανδρος Κολιάδης: Εμείς δεν πάμε βόλτα με βάρκα την ελπίδα


Advertisements

Γεμάτος ήταν ο πεζόδρομος Εθνάρχου Μακαριου στην Πλατεία Κύπρου όπου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης.

Advertisements

Advertisements

Ήδη από τις 8.30 ο κόσμος προσήλθε για να βρει θέση τόσο στους καθημένους όσο και σε ορθίους ενώ υπήρξε αρκετή κίνηση λόγω των εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της πόλης.

Advertisements

Από τους πρώτους που εμφανίσθηκαν ήταν οι Γιώργος Υψηλάντης, Νίκος Νικολής, ο πρώην δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς,  ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Advertisements

Advertisements

Πριν την ομιλία του κ. Κολιάδη, την εκδήλωση άνοιξε ο Βάιος Καλοπήτας, που τόνισε πως:  “αυτή η προεκλογική μάχη είναι γεμάτη τοξικότητα. Εμείς απέχουμε από αυτό και θέλουμε μια δημοτική αρχή με διαφάνεια. Συνεχίζουμε δίνουμε τον αγώνα μας φωνάζοντας: Δεν Πάει Άλλο. Δεν υπάρχει δίλημμα. Μόνον μια επιλογή που είναι η Αλλαγή. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από αλλαγή και εμείς νοιαζόμαστε για τη Ρόδο και όχι για την καρέκλα.”

Advertisements

Ο κ. Καλοπήτας, προλόγισε τον υποψήφιο δήμαρχο λέγοντας, πως δεν του χαρίστηκε τίποτα και είναι μέσα στην κοινωνία. Είναι το πρόσωπο της Αλλαγής.

Advertisements

Advertisements

Στην ομιλία του ο κ Κολιάδης τόνισε πως: “Βρισκόμαστε εδώ σε ανοιχτό χώρο και όχι σε κλειστές πόρτες. Δεν θα απαντήσω σε συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις. Εμείς λογοδοτούμε στην κοινωνία επειδή προερχόμαστε από την κοινωνία. Θέλουμε τη Ρόδο όμορφη, καθαρή και φιλική για όλους και για εμάς. Δεν πάμε βόλτα με βάρκα την ελπίδα. Δεν δίνουμε ραντεβού στα τυφλά όπως μας κατηγορούν. Πάμε με γνώση με σχέδιο μπροστά. Με πολύ σκληρή δουλειά.”

Advertisements

Ο κ. Κολιάδης αναφέρθηκε επίσης στις καταστροφικές πυρκαγιές αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής και δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. Μάλιστα άφησε αιχμές τόσο για τον Αντώνη Καμπουρακη, όσο και για τον Νίκο Γερονικόλα λέγοντας πως “τους συνιστώ να βρεθούν και να συνεννοηθούν”

Advertisements

Advertisements
AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top