Ακόμα μια γυναικοκτονία στην Καλαμαριά – Πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά σκότωσε την πρώην σύζυγό του με καραμπίνα

[ad_1]

Ακόμα μια γυναικοκτονία στην Καλαμαριά - Πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά σκότωσε την πρώην σύζυγό του με καραμπίνα

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμαριά σήμερα Τρίτη (12.9.2023) το πρωί, όταν ένας 38χρονος αστυνομικός πήγε τα παιδιά του σχολείο και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, τη σκότωσε και τελικά αυτοκτόνησε.

Αρχικά, ένας γείτονας κάλεσε το 100 το πρωί και κατήγγειλε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Οι σοροί του 38χρονου δράστη και της 42χρονου θύματος της γυναικοκτονίας βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος από την αστυνομία περίπου στις 08:15 στο διαμέρισμά της στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο και δεν έμεναν μαζί. Ο 38χρονος ήταν αστυνομικός, ωστόσο υπηρετούσε χωρίς όπλο στη γραμματεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος.

Ο 38χρονος και η 42χρονη είχαν κάνει δυο παιδιά, τα οποία ο δράστης πήγε και άφησε στο σχολείο. Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και όταν του άνοιξε την πόρτα, την πυροβόλησε εν ψυχρώ με μια καραμπίνα, πριν τελικά αυτοκτονήσει ο ίδιος.

Το διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά

Το διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά

Ο 38χρονος δράστης

Η 42χρονη που σκοτώθηκε από την καραμπίνα του πρώην συζύγου της

To άρθρο Ακόμα μια γυναικοκτονία στην Καλαμαριά – Πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά σκότωσε την πρώην σύζυγό του με καραμπίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top