Έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Τήλου ο Φοίβος

[ad_1]

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε ο Φοίβος Κρεμαστής που επικράτησε με 3-2 της Τήλου εκτός έδρας. Δυσκολεύτηκε αρκετά η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση των μαχητικών γηπεδούχων. Μεμοτσέλα, Χατζησάββας και Αθανασίου οι σκόρερ των Κρεμαστενών, Αγκόλλι Λ και Βογιατζής αυτά των γηπεδούχων.

To ματς

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο ξεκίνημα, όντας ταλαιπωρημένοι από το δύσκολο ταξίδι. Στο 27΄ κέρδισε πένατυ μετά από χέρι στην μεγάλη περιοχή με τον Μεμοτσέλα να εκτελεί εύστοχα για το 0-1. Η απάντηση της Τήλου ήταν μάεση καθώς στο 32΄ ο Μιχάλης Σακελλάρης εκτέλεσε φάουλ και ο Λεονάρντο Αγκόλλι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Χατζησάββα στο 47΄. Η Τήλος κατάφερε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα στο 55ο λεπτό όταν ο Λεονάρντο Αγκόλλι πέρασε για τον Καμμά, αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτυ για τον Βογιατζή που πλάσαρε στην κίνηση για το 2-2. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 67΄ ο Αντώνης Αθανασίου με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

MVP

O Σταμάτης Χατζησάββας ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Ο ακραίος μπακ του Φοίβου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Στο ύψος του

Εντυπωσιακός στην επιστροφή του στην Τήλο ο Λεονάρντο Αγκόλλι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 και βοήθησε σε αρκετά σε άμυνα και επίθεση.

Διαιτησία

Παγωνάς Γιώργος

Βοηθοί: Ζαρίδας, Χατζηαλεξίου

Οι συνθέσεις: 

Τήλος (Κυριάκος Σακελλάρης): Χατζηνικόλας, Κάμμας Ε (88΄ Σακελλάρης Κ), Φωτάρας, Σακελλάρης Κυρ, Κότσι, Χριστοφής (82΄ Τσιβερδής Ε), Σακελλάρης Μ (60΄ Μόσχου), Σακελλάρης Η (88΄ Τσιβερδής Α), Αγκόλλι Λ, Αγκόλλι Κ, Βογιατζής

Φοίβος Κρεμαστής (Σάββας Ορφανίδης): Ηλίας, Κρητικός, Καραγεωργίου (86΄ Βολονάκης), Χατζησάββας, Πεταυράκης (46΄ Μπάρδος), Μανίκαρος, Μουσταφάι (46΄ Κουγιός), Φτάκλας, Πούπα (46΄ Αθανασίου), Μεμοτσέλα (75΄ Μόσχος), Ταφάνι

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top