Άνετος στα Μάσαρη ο Ηρακλής

[ad_1]

Στην πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε ο Ηρακλής Μαριτσών που επικράτησε με 5-0 του Αστέρα στο γήπεδο Μασάρων. Σάββας, Χειμωνέττος, Ευγενικός,  Μπαϊρακτάρης και Ποζατζίδης οι σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Πάττα.

Το ματς

Το έργο το γηπεδούχων ήταν εξ αρχής δύσκολο, τόσο λόγω της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, όσο και λόγω των απουσιών με τους Φλεβάρη, Νικήτα και Ευαγγελίδη. Παρ όλα ταύτα οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Καρίκη απείλησαν πρώτοι στο 22ο λεπτό. Ο Χατζημανώλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Κιλασίν πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Κώστα Πάττα πήρε το προβάδισμα με το οποίο πήγε και στα αποδυτήρια. Ο Μαντικός σέντραρε στην μεγάλη περιοχή και ο Σάββας με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι «πράσινοι» έφτασαν σε δεύτερο τέρμα. Στο 50΄ ο Ευγενικός εκτέλεσε κόρνερ και ο Χειμωνέττος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πέτυχε το 0-2. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ευγενικός βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με πλασέ νίκησε τον Κώστα πετυχαίνοντας το 0-3. Στο 64΄ ο Ποζατζίδης με διαγώνια πάσα βρήκε τον Μπαϊρακτάρη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Στέλιος Ποζατζίδης με μακρινό σουτ.

MVP:

Ο Στέλιος Ποζατζίδης ήταν αυτός που κυριάρχησε στην μεσαία γραμμή του γηπέδου και ήταν σαφέστατα ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Από κοντά σε απόδοση και ο Μπάμπης Βασιλώττος.

Διαιτησία

Παπακωνσταντίνου Γιώργος

Βοηθοί: Πηδιάκης, Ροδίτης

Oι συνθέσεις:

Αστέρας Μ. (Παναγιώτης Καρίκης):Κώστα(65′ Δεβανάκης), Λούππος, Καρανικολάου, Στογιανόφσκι, Χατζημανώλης, Καλούδης, Γκιννής(55′ Κρητικός), Τσανάκου(40′ λ.τ. Γκάτσο), Ναζεράι(65′ Παρούσης), Κιλασίν, Αντωνίου(65′ Σεντράρι)

Ηρακλής Μ. (Κώστας Πάττας)Παπακωνσταντής Π. , Παπακωνσταντής Μ. , Χειμωνέττος, Βασιλώττος Μ. , Κοντογιώργος, Φελεσάκης, Ποζατζίδης, Σάββας(60′ Μπαϊρακτάρης), Μαντικός, Γεωργαλλής(70′ Ανθής), Ευγενικός(70′ Παπαδημήτρης)

 

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

[ad_2]

Source link

Scroll to Top