Προφυλακίστηκε ο χοροδιδάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ στην Αλόννησο

[ad_1]

Προφυλακίστηκε ο χοροδιδάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ στην Αλόννησο

Ο χοροδιδάσκαλος από την Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ, μέσα σε μουσείο της Αλοννήσου κρατείται από χθες (4.9.2023) στις φυλακές των Γρεβενών μέχρι να εκδoθούν τα αποτελέσματα του DNA.

Ο 37χρονος  από την Θεσσαλονίκη πήγε διακοπές με μια συνάδελφό του στην Αλόννησο και κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου ΑμεΑ.

Όπως ανέφερε το gegonota.news ο χοροδιδάσκαλος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού, γεγονός που όπως είπε θα αποδειχθεί από τις κάμερες και τα αποτελέσματα του DNA.

«Είναι όλα στη φαντασία του παιδιού»

«Πρέπει να με υποβάλλεται σε κάθε δυνατή εξέταση, να δείτε κάθε πτυχή από τις κάμερες. Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού», είπε στην απολογία του ο 37χρονος . Ρωτήθηκε εάν τον ελκύει το ίδιο φύλο και απάντησε αρνητικά λέγοντας πως ποτέ δεν τον έλκυε, ενώ έχει σύντροφο.

Το σοκαριστικό χρονικό

Στις 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι – μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους.

Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο. Εκεί, ο επισκέπτης, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί, σύμφωνα με την κατάθεσή του, έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει».

Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός. Καθ΄ όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου.

Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του , όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία και  στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Στον ανακριτή και η συνάδελφος του 37χρονου

Χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή και η συνάδελφος του 37χρονου που τον υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της  λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα, αφέθηκε ελεύθερη.

Τον 37χρονο υπερασπίζεται δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος ανέφερε στα gegonota.news πως με τον συγκεκριμένο χοροδιδάσκαλο γνωρίζονται 20 χρονια, του έχουν εκατοντάδες  άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο ίδιος εμπιστευτεί τα παιδιά τους και ουδέποτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα. «Τον γνωρίζουμε 20 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να μην είχαμε καταλάβει τίποτα δυο δεκαετίες. Δεν είμαστε ανόητοι να εμπιστευόμασταν τα παιδιά μας», δήλωσε.

To άρθρο Προφυλακίστηκε ο χοροδιδάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ στην Αλόννησο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top