Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε προβλήματα στην Κέρκυρα – Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο σε ταβέρνα – Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες

[ad_1]

Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε προβλήματα στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο σε ταβέρνα - Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η κακοκαιρία Daniel και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και πελάτες ταβέρνας στον παραλιακό δρόμο της Γαρίτσας μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, όταν δέντρα έπεσαν στην επιχείρηση. Στον χώρο βρίσκεται η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.

Γυρω στις τρεις το μεσημέρι ισχυρό μπουρίνι έπληξε την Κέρκυρα και δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς επίσης και στη λειτουργία του αεροδρομίου “Ιωάννης Καποδίστριας”.

Λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας, 8 πτήσεις δεν προσγειώθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις από αυτές μετέβησαν σε κοντινά αεροδρόμια.  

Περιοχές τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στα περίχωρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Φωτογραφίες: corfutvnews.gr 

 

To άρθρο Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε προβλήματα στην Κέρκυρα – Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο σε ταβέρνα – Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

Scroll to Top