Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε προβλήματα στην Κέρκυρα – Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο σε ταβέρνα – Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες


Advertisements

Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε προβλήματα στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο σε ταβέρνα - Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες

Advertisements

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η κακοκαιρία Daniel και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Advertisements

Συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και πελάτες ταβέρνας στον παραλιακό δρόμο της Γαρίτσας μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, όταν δέντρα έπεσαν στην επιχείρηση. Στον χώρο βρίσκεται η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.

Advertisements

Γυρω στις τρεις το μεσημέρι ισχυρό μπουρίνι έπληξε την Κέρκυρα και δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς επίσης και στη λειτουργία του αεροδρομίου “Ιωάννης Καποδίστριας”.

Advertisements

Advertisements

Λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας, 8 πτήσεις δεν προσγειώθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις από αυτές μετέβησαν σε κοντινά αεροδρόμια.  

Advertisements

Περιοχές τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στα περίχωρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Advertisements

Φωτογραφίες: corfutvnews.gr 

Advertisements

 

Advertisements

To άρθρο Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε προβλήματα στην Κέρκυρα – Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο σε ταβέρνα – Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

AdvertisementsSource link

Advertisements
Scroll to Top